Početna Turizam U Beogradu promocija novogodišnjeg programa i crnogorskih ski centara

U Beogradu promocija novogodišnjeg programa i crnogorskih ski centara

1

Programi dočeka Nove godine u Crnoj Gori i ponuda za zimsku turističku sezonu predstvljeni su u Beogradu u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma, uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu.

Foto: National Tourism Organisation of Montenegro

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog, hotelske grupe Montenegro Stars i Budvanska rivijera i Falkensteiner Hotel Montenegro, predstavili su višednevne zabavne programe i koncerte nekih od regionalno najpoznatiji izvođača, koji će biti organizovani na gradskim trgovima i u hotelima širom zemlje tokom novogodišnjih praznika.

Press konferenciji u Beogradu prisustvovali su mnogi od ovih popularnih izvođača (Tropiko band, Amadeus bend, Hari Varešanović, Nevena Božović, Lena Kovačević, Aleksandra Prijović, Neverne Bebe, Haris Džinović, Hua Hua band, Miligram, Neda Ukraden i drugi) koji su sa svoje strane pozvali građane Srbije da njihov izbor praznične destinacije bude upravo Crna Gora.

Pored toga, direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović predstavio je aktuelnu ponudu za ovu sezonu i bogat zabavni program, u kojem će učestvovati poznata imena iz regiona: Indira Forza, Jelena Rozga, Dzenan Lončarević, Lexington band i drugi.

Press konferenciji prisustvovali su predstavnici televizija RTS, B92, Prva, Pink, Kopernikus, Happy, Delta, Grand, dnevnih novina Blic, Kurir, Alo, Novosti, Informer, Politika, Srpski telegraf, magazina, Story, Turisticki svet, TU magazin, Svet, Skandal, Hello, Star i drugi. Za medije i zvanice upriličena je degustacija crnogorskih specijaliteta.

Promocija u Beogradu nastavlja se danas i sjutra cjelodnevnim događajima u dva beogradska tržna centra, koji pružaju priliku građanima Beograda i Srbije da se upoznaju sa novogodišnjim programom i ponudom crnogorskih ski centara. U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u tržnim centrima Big fashion i Ada Mall nastupiće DJ-evi, Leontina sa dječijim horom Čarolija, Uncaunca band, dok će se najmlađi zabavljati uz Deda Mraza, iscrtavanje lica i novogodišnje poklone.

U okviru promocije u Beogradu planirano je i gostovanje predstavnika lokalnih turističkih organizacija Budve, Tivta, Herceg Novog i Kotora na RTS-u, a predstavnika NTOCG i Bara na Happy TV.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code