Početna Ke Nova U Bijeloj prvo takmičenje u veslanju na dasci i Bazar domaće trpeze

U Bijeloj prvo takmičenje u veslanju na dasci i Bazar domaće trpeze

1

U Bijeloj će u poslijepodnevnim časovima biti organizovane dvije manifestacije, a organizatori su se potrudili da bude ponešto za ljubitelje i sporta i zabave.

Naime, na plaži pored bazena od 17 h biće organizovanoe prvo takmičenje u „stand up paddling-u“, odnosno veslanju na dasci.

„Ukoliko nijeste imali priliku da se oprobate u ovoj vještini, za vas smo obezbijedili kratku obuku koja počinje sat prije takmičenja (17h). Takmičari/ke će biti podijeljeni u dvije starosne grupe: uzrast od 9 do 14 godina i stariji od 15 godina. Svi učesnici dobiće zahvalnicu za učestvovanje, dok su za najbolje obezbijeđena odličja“,

Nakon toga, ispred Doma kulture od 19 h počinje Bazar domaće trpeze. Na Bazaru će biti predstavljena široka ponuda domaćih prehrambenih proizvoda i suvenira, kako bi se predstavile tradicionalne vrijednosti hercegnovskog podneblja.

Uz nastup muzičkog sastava “Sunday duo” posjetioci će uživati u degustaciji i promociji proizvoda posebnih ne samo po kvalitetu, već i po originalnosti malih proizvođača i umjetnika izlagača.

Organizatori manifestacija su Mjesna zajednica Bijela, Turistička organizacija Herceg Novi i Opština Herceg Novi.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code