Početna Društvo U BOLNICI MELJINE VIKEND ZA SPECIJALISTE KONSULTANTE

U BOLNICI MELJINE VIKEND ZA SPECIJALISTE KONSULTANTE

0

U Privatnoj zdravstvenoj ustanovi Opštoj bolnici “Meljine” danas i sjutra ordiniraju specijalisti endokrinolozi, gastroenterolozi i urollozi sa beogradske VMA i iz Londona.

To je redovni mjesečni dolazak poznatih konsultanata. Pacijenti tako mogu obaviti preglede i konsultacije sa prof. dr Gordanom Prelević, reproduktivnom endokrinološkinjom iz Londona koja se bavi dijagnostikom i liječenjem poremećaja menstrualnog ciklusa, policističnih jajnika, sterilitetom, oboljenjima hipofize, oboljenjima štitaste žlijezde, kao i osteoporozom i menopauzom.
Tu je i prof. dr Radoje Doder, gastroenterolog sa VMA, koji se bavi funkcionalnom dijagnostikom i terapijom oboljenja gastrointestinalnog trakta, gastroskopijom i kolonoskopijom sa biopsijom.
Zatim, prof. dr Novak Milović, urolog sa VMA, koji se bavi dijagnostikom i liječenjem urogenitalnog trakta, cistoskopijom i operacijama i prof. dr Zoran Anđelković, endokrinolog sa VMA, koji se bavi dijagnostikom i liječenjem oboljenja štitaste žlijezde sa punkcijom, šećerne bolesti, oboljenja hipofize, paratiroidnih i nadbubrežnih žlijezda.
Iz ove ustanove najavljuju za 16. mart dolazak prof. dr Nikice Gabrića, oftalmologa iz Zagreba koji će obavljati operacije katarakte i lasersko skidanje dioptrije.
Pregledi za lasersko skidanje dioptrije obavljaće 14. i 15. marta tim ljekara profesora Gabrića, dok se pregledi za katarakte mogu obaviti svakog radnog dana u očnom odjeljenju. Sve informacije i zakazivanjana telefon 031/640-988.
Inače, u Meljinama su redukovali posjete pacijentima zbog gripa. Da se ne bi stvarale gužve samo je dozvolljena kratka posjeta jednog člana familije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code