Početna Oko nas Budva U Budvi mališani i roditelji prikupljaju novac za štićenike Doma Mladost

U Budvi mališani i roditelji prikupljaju novac za štićenike Doma Mladost

0

PPU „Vini Pu“ iz Budve već devetu godinu organizuje tradicionalnu humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć djeci Doma „Mladost“ iz Bijele. Akcija će se održati na platu između hotela „Avala“ i „Mogren“, u petak, 21. juna, od 18 do 21.30h.

Foto: RTV Budva

Kako su saopštili iz PPU “Vini Pu”, novčana sredstva u okviru akcije prikupljaju se od prodatih proizvoda izrađenih isključivo vrijednim rukama i zajedničkim trudom i radom vaspitača i djece.

U ponudi će biti različiti ukrasi, maske, dekorativni predmeti, životinje, lutke, šeširi i sl. izrađeni pretežno od papira, trakica, štapića, kartona i drugog repro materijala. Prilog za kupljene proizvode je dobrovoljan – po ličnom nahođenju posjetilaca i kupaca.

Kutija sa sakupljenim novčanim sredstvima se otvara na licu mjesta po isteku vremena predviđenog za akciju i cjelokupan iznos ide u ruke predstavnika dječijeg doma „Mladost“ iz Bijele, ističu organizatori i pohvaljuju djecu i roditelje.

U programu učestvuju djeca vrtića: PPU „Vini Pu“ Budva, PPU „Artić Pinokio“ Podgorica, PPU „Mali princ“ Podgorica, PPU „Svetionik“ Bar, PPU „Osmijeh“ Kotor, kao i djeca iz doma „Mladost“ iz Bijele”, kazali su iz Vini Pu-a. Prijatelji akcije su Opština Budva, TOB, JP Morsko dobro, Crveni krst Budva, kao i više restorana i preduzetnika.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code