Početna Oko nas Budva U Budvi počeo Nautic show 2019.

U Budvi počeo Nautic show 2019.

0

Na Jadranskom sajmu u Budvi otvoren je 37. Sajam nautike, na kome će se od 16. do 20. aprila predstaviti 17 izlagača iz zemlje i inostranstva. Nautički sajam je otvorio direktor Jadranskog sajma dr Rajko Bujković.

– Izlagači će predstaviti plovila i ostali program, najpoznatijih svjetskih proizvođača. U kategoriji plovila,pod krovom Jadranskog sajma biće izloženi novi proizvodi Bejlajnera (Bayliner), Smartlajnera (Smartliner), Si Reja (Sea Raz), Italboatsa, Ranijerija. Tu su i gumeni čamci Zodijaka, Merkjurija, Hajfilda (Highfield), Yamahe, Sila (Seal). Neki od brendova će se prvi put naći u izlagačkom program Sajma nautike, kao što je poznati brend Atlantik Marin (Atlantic Marine)” – kazao je Bujković.

Posjetioci, nautičari i ljubitelji nautike i sportova na vodi, moći će da se upoznaju sa izuzetno bogatom ponudom vanbrodskih motora, džetskija, kao i kajaka, kanua i opreme za sportove na vodi.

Dominiraju zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova u ovoj oblasti, a tu su još i proizvodi Honde, Suzukija, Jamahe, Selve, Tohacua.

– Raduje i interes inostranih renomiranih proizvođača da se direktno predstave narastajućem crnogorskom tržištu. U tom kontekstu značajno je učešće austrijske firme Đžetflout “Jetfloat International”, koja će predstaviti proizvod za koji postoji velika tražnja u regionu, a to su plutajući pontoni – izdvojio je Bujković.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code