Početna Društvo U Budvi uhapšeno bezbjednosno interesantno lice zbog podmetanja požara na lokalu

U Budvi uhapšeno bezbjednosno interesantno lice zbog podmetanja požara na lokalu

2

 Budvanska policija je efikasnom akcijom, nakon kraće potrage i blokade određenih budvanskih naselja, uhapsila bezbjednosno interesantno lice N.B. (29) iz Podgorice, koje se sumnjiči da je podmetnulo požar na ugostiteljskom objektu.

Foto: Pixabay

Dežurna služba Centra bezbjednosti Budva je  16. novembra oko 22.00 h obaviještena da je u ulici Mainski put došlo do požara na dva ugostiteljska objekta.

Požar je lokalizovla  Služba zaštite i spasavanja Budva i nije bilo povrijeđenih lica.

Ustanovljeno je da je do požara došlo sa unutrašnje strane jednog ugostiteljskog objekta, te da je zahvaćen dio drugog ugostiteljskog objekta.

Policija je dva sata nakon prijavljenog događaja pronašla bezbjednosno interesantno lice N.B. (29) iz Podgorice i lišila ga  slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Policija sumnja da je N.B. sa za sada nepoznatim licem došao do ugostiteljskog objekta na kojem su polomili bočno staklo i posuli zapaljivu tečnost u unutrašnjost objekta, a zatim izazvali požar i udaljili se sa lica mjesta.

N.B je danas uz krivičnu prijavu priveden držanom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. Policija intezivno traga za licem koje je zajedno sa N.B. učestvovalo u izvršenju ovog krivičnog djela

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code