Početna Oko nas Tivat U Čedi Luštica Bay sajam zapošljavanja i šansa za 100 radnih mjesta!

U Čedi Luštica Bay sajam zapošljavanja i šansa za 100 radnih mjesta!

4

U hotelu Čedi, u Luštica Bay marini, ovog mjeseca biće održan dvodnevni seminar, odnosno sajam zapošljavanja. Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za preko stotinu sezonskih i godišnjih poslova koje hotel nudi. Sajam zapošljavanja, u organizaciji Čedi Luštica bay, biće održan 22. i 23. febuara u prostorijama ovog hotela.

Seminari će se održati od 13:00h – 17:00h u petak, odnosno od 10:00 – 14:00h u subotu. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi tima.

Svi posjetioci će imati priliku da se prijave i za eksluzivni obilazak najvećeg projekta u Crnoj Gori – Luštice Bay, dok je hotel organizovao i besplatni prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

Čedi Luštica Bay je prvi od sedam hotela, koliko je planirano u novom turističkom gradu na Jadranu, Luštici Bay, koji se gradi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica.

Prvim gostima hotel je otvorio vrata 21. jula prošle godine, a u ponudi je 111 smještajnih jedinica što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na području Boke. Dobitnik je godišnjeg priznanja Wild beauty Award za najbolji hotel u Crnoj Gori u 2018. godini.

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code