Početna Servis U četvrtak Igalo i okolina (povremeno) bez struje

U četvrtak Igalo i okolina (povremeno) bez struje

16

Zbog planiranih radova na mreži sjutra će bez napajanja električnom energijom ostati:

– u terminu od 06 do 11 sati: naselja Mokrine Kruševice i Vrbanj.

– u terminu od 09 do 18 sati povremeno: Igalo, Igalo Centar, Gomila, Sutorina, Njivice, Žvinje, Sušćepan Trebesin, Ratiševina, Mojdež, Granični prelaz i Institut dr Simo Milošević – naknadno obavještavaju iz CEDIS-a.

Kako je saopšteno iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, radovi se izvode zbog sigurnijeg i kvalitetnijeg napajanja električnom energijom, a u slučaju lošeg vremena biće odloženi.

16 Komentari

 1. Sta je ovo ljudi ? Pa oni se igraju sa nama kako hoce. Jos nam nisu dali ni precizan termin kako ce se koji dio isklj. Uzas, sada nasli na pocetku sezone, auh. Lopovluk ovde smrdi ogroman. A mi cutimo, e svaka nama cast !

  5
  1
 2. Zašto bliže ne kažu šta rade, npr promjena transformatora u trafostanici Gomila, ili zamjena izolatora na dalekovodu Podi Topla i td. Ovako floskula: radovi se izvode zbog sigurnijeg i kvalitetnijeg napajanja električnom energijom, ne znači ništa, a snabdjevanje sve nesigurnije, posebno za potrošače Igala struja nestaje skoro svake sedmice i zimi ljeti. Čudi me da opštinko rukovodstvo ne reaguje godinama.

 3. Da li je moguce??tacno bi svi trebali prestati placati racune!!Pa da onda tuzite cijelu drzavu redom.Da napunimo sudove predmetima a “nekome”ispraznimo kasu..pa dokle vise

 4. Vazda “radite popravke da bi bilo kvalitetnije i bolje potrosacima” a nama sve gore i gore.A vi najveci monopolisti u CG.Nego vjerujte mi necete ni vi dovjeka.Iskijace i vama ovo na nos.

  24
 5. Čitam i ne mogu da vijerujem, pa svi frižideri će se otopit.Šta ste radili cijelu zimu i pola proljeća.
  Za ovo neko mora podnijeti račune.

  24

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code