Početna Društvo U “ČISTOĆI” SLIJEDE ORGANIZACIONE PROMJENE I UVOĐENJE MEĐUNARODNIH STANDARDA

U “ČISTOĆI” SLIJEDE ORGANIZACIONE PROMJENE I UVOĐENJE MEĐUNARODNIH STANDARDA

0

Odbor direktora Čistoće d.o.o. donio je odluku o novoj organizacijskoj strukturi preduzeća, izradii novog Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta i nacrta novog kolektivnog ugovora.

Usvojene su i informacije o aktivnostima na usvajanju međunarodnih standarda, pregledu stanja međusobnih potraživanja između DOO Čistoća i opštine Herceg Novi.
Donijeta je odluka o pristupanju Društva Odboru za komunalnu djelatnost Privredne Komore Crne Gore i učlanjenju u NVO Udruženje komunalnih preduzeća Crne Gore. Za predstavnika u oba organa imenovan je izvršni direktor Borivoje Bonić.
Odbor direktora raspravljao je i o realizaciji projekata sanitarne deponije, cjenovnicima usluga i potrebi izrade novih formi ugovora sa korisnicima usluga.
Posebno je bilo riječi i o informaciji TO Herceg Novi o slaboj ocjeni stanja čistoće u turističkoj sezoni, nedostacima i potrebi informisanja javnosti o svim okolnostima i kvalitetu rada Društva, te uzrocima datih primjedbi građana i gostiju te planiranja djelatnosti za 2016. na kvalitetniji način.
U radu sjednice Odbora direktora “Čistoće” učestvovali su i sekretar za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine, Mladen Kadić i predstavnik Sindikata preduzeća.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code