Početna Društvo U „Čistoći“ umjesto Arsića v.d. direktora Vasilije Seferović, o direktoru RTHN odlučuje...

U „Čistoći“ umjesto Arsića v.d. direktora Vasilije Seferović, o direktoru RTHN odlučuje Savjet

25

Dosadašnji direktor hercegnovske „Čistoće“ d.o.o Vladimir Arsić sa liste „Narod pobjeđuje“ i Goran Božović sa istoimene liste imenovani su na sjednici lokalnog paralamenta za potpredsjednike Opštine Tivat.

Istovremeno, predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić je, kako je potvrdio Radiju Jadran, za vršioca dužnosti direktora „Čitoće“ imenovao danas Vasilija Seferovića. On je do sada bio na mjestu zamjenika načelnika Komunalne policije.

Mjesto izvršnog direktora lokalnog javnog servisa Radio Televizije Herceg Novi je, za sada, upražnjeno. Izborom Željka Komnenovića za predsjednika Opštine Tivat na prošloj sjednici SO Tivat prestala mu je funkcija u Herceg Novom u mediju na čijem je čelu bio skoro godinu. Komnenović je bio nosilac liste „Narod pobjeđuje“ na lokalnim izborima u Tivtu 30. avgusta.

O novom direktoru RTHN odlučivaće u ponedjeljak Savjet lokalnog javnog emitera, kazao nam je Katić.

Na pitanje da li Arsić i Komnenović odlaze sa otpremninama, Katić nam je kazao na njih nemaju pravo.

25 Komentari

 1. Sudeći koliko je dotični bio efikasan u Komunalnoj inspekciji možemo očekivati da grad bude još prljaviji. Ne može se na šetalište sići od psećeg izmeta! Koliko su vlasnika kaznili zbog toga? U naselju Crveni krst, od “duba” do prodavnice Ideja trotoarom se ne može takođe od psećeg izmeta a da su sposobni iz Komunalne inspekcije ukapirali bi i kaznili nesavjesne vlasnike jer preko puta svake gomile govana laje pas ili psi u dvorištu ili na balkonu…

  34
  2
 2. Koje znanje doticni ima, kakva je poveznica iz ne rada u komunalnoj policiji i direktora cistoce ???

  Vise kola i komunalnih policajaca koji sjede po kafana i nista ne rade nemaju ni 10 puta veci gradovi od Herceg Novog. Kad ti trebaju ni za lijeka da ih nadjes a tek kad prijavis vozila na ulici pa ti poslije 4 dana jave da su izasli i da nije bilo nikoga a ista kola na istim mjestima svaki dan parkirana onda ih bas volis i mislis da oni rade svoj posao.

  Evo ovako javno da svi vide ako se objavi , zasto komunalna policija dozvoljava da je vecinu dana parkirano jedno ili dva vozila u sred raskrsnice kod zgrade Novljanka na izlazu prema gradu. Toliko su bezobrazni da su tu po cijeli dan i nedeljom parkirani i kad se parking ne placa a 10 metara povise slobodna parking mjesta.

  E pa gospodo na vlasti 10 tak glasova iz moje sire familije odose pa ako treba i DPS-u ili jos vecem zlu SD-u samo zbog ovakvih bahatih bezobraznih stvari.

  52
  6
 3. Odose dva neradnika. Jedan šetao kroz grad po cio dan (Čistoća) a onaj nazovi novinar, umjesto u TV sedio godinu dana u Boki i lobirao izbore. Zemljo otvori se, ko ce nesto da određuje i naređuje narodu u Tivtu. Oprostite im, u zabludi su. Litije im pomjerile gravitaciju.

  36
  8
 4. I ptice na grani znaju da demokrate mogu da sanjaju opet 9 mandata 5 im je plafon kao i novskoj listi 3-4… To sto ste uradili preduzecima je za naucnu fantastiku! Vasilije je dobar lik ali za kom.policajca za ove funkcije nije. A postavljen je samo jer je u demokrate.

  57
  2
 5. Demokrate strpite se do maja i idete u proslost.Veca ste prevara od Izbora i Pozitivne.Vi ni jedan sposoban kadar niste postavili na rukovodeca mjesta.Jos malo i vraticemo vam cokoladice prevaranti

  54
  5
 6. Zamislite da je DPS imao priliku da vlada u Herceg-Novom, danas bi njih 10-tak odlazilo sa otpremninama isto kao i direktorica Plantaža. Krali su i otimali 30 godina po Crnoj Gori i još im nije dovoljno, već odlaze sa otpremninama kao da su Crnu Goru i crnogorsku ekonomiju podigli na pijedastal svjetske ekonomije i bogatstva.

  34
  30
 7. Ovo je kao prelazni rok u Premier Ligi? Ova dva odoše bez obeštećenja, slobodni igrači na pozajmici u HN? Ovo je kino!
  Vjerovatno će njihova mjesta zamjeniniti igrači iz Trebinja i Jagodine?
  Prelazni rok je još otvoren!
  Nestašica igrača u domaćem klubu Opšine HN.!?

  74
  15
 8. Au j…. ti sitno žito
  Zadnji ko izadje nek ugasi svjetlo i zaključa
  Obrnuli ste igricu nema dalje GAME OVER
  U čistoći se posao nasledjuje izgleda
  😂😂😂

  73
  6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code