U DJEČJEM DOMU “MLADOST” MJESEC POSJETA I DARIVANJA

U DJEČJEM DOMU “MLADOST” MJESEC POSJETA I DARIVANJA

105
0
Podijeli

U vrijeme darivanja i dobrih želja u ovom mjesecu već tradicionalno najveslije je i najbučnije u Dječijem Domu “Mladost” u Bijeloj, jer stižu gosti i prijatelji sa svih strana.

Tako će sjutra u Domu ugostiti ambasadorku Ukrajine u Crnoj Gori Oksanu Sljusarenko koja će djeci uručiti poklone, a biće izveden i prigodan program.
Ambasadorka Sljusarenko je rado i često viđena gošća u ovoj ustanovi, kaže nam pomoćnica direktora Slavica Ilić. S njom stižu i balerine iz baletske škole “Princeza Ksenija” iz Podgoirce. Štićenicima Doma biće uručeni računari tehnike “Grifon”, zatim finansijska donacija počasnog konzula Crne Gore u Ukrajini, Stanislava Dovgog, kao i slatkiši koje je obezbijedila firma Agrovita Eco.
Već ove subote u Dom stižu Djedamrazovski motoristi, što je već treću godinu posebna atrakcija za svu dijecu Doma. Ove godine je najvljeno između 60 i 80 bajkera.
Štićenici iz Bijele biće 23. decembra gosti Ambasade SAD u Podgorici, gdje za njih pripremaju svečani ručak u restoranu “Knjaz” i posjetu Školi jahanja.
Dan otovorenih vrata, manifestacija koja se već 40 godina organizuje u Domu priprema se za 26. decembar.
– Toga dana gosti će biti svi koji to žele, ali, ipak, očekujemo posjetioce iz Tivta i predstavnike NVO sektora, ministarstva, kao i drugih lokalnih zajednica. Oni dolaskom uljepšaju predpraznične dane – kaže Ilićka.
Za djecu se 31. decembra, nakon prave porodične večere priprema i proslava Nove godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code