Početna Društvo U Domu starih u Risnu “Noć mode u Grabovcu” 14. septembra

U Domu starih u Risnu “Noć mode u Grabovcu” 14. septembra

0

Ustanova koja ima tradiciju od 72 godine i do skoro je bila jedina u Crnoj Gori koja se bavila zbrinjavanjem starih, iznemoglih, hronično oboljelih i invalidnih lica, Dom starih u Risnu ima preko 300 korisnika. Za njih će drugi put biti priređen modni događaj “Noć mode u Grabovcu” u organizaciji Doma i modne agencije AR Scouting.

– Na veliku radost korisnika Doma starih Noć mode je zakazana za 14. septembar u 20h. U ulozi modela će se naći 8 gospođa u poznim godinama u kreacijama kreatorke Nade Koljenšić koja je specijalno za tu priliku i u skladu sa željama korisnica napravila mini kolekciju, koja je ujedno i poklon za njih – navodi Nataša Milosavljević iz modne agencije AR Scouting.

Acesories potpisuje Dijana Dika Saveljić. Iste te večeri gosti će imati priliku i pogledati novu kolekciju Nade Koljenšić pod nazivon Šarbajići, inspirisana pričom o tom selu.

– Biće to lijep spoj mladosti i ljudi u poznim godinama na sceni. Za izgled gospode biće zadužen Martini Vesto Montenegro koji pored velikog izbora boja i krojeva za mlade ima u ponudi i za ljude u trećoj dobi. Baš kao i dame i gospoda će dobiti poklone iz Martini Vesto Montenegro. Šminku za tu veče obezbjedio je Farmasi kao i tim šminkerki i makeup Violeta Zindović, Jovana Đukovic makeup i Ivana Iva makeup. Frizuru potpisuje frizerski salon Headline iz Podgorice- najavljuje Milosavljević.

Plesni gost događaja je Infinity dance Kotor, a specijalni muzički gost večeri muzička zvijezda i veliki čovjek Željko Samardžić. Da sve to bude divno ispraćeno pobrinuće se bivša miss i voditeljka događaja Nikolina Lončar.

JoyMiss,Avon Crna Gora,Alfa Ton Lekić su  pripremili i specijalne poklone za sve učesnike.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code