Početna Kultura U Dvorani Park u srijedu razgovor o romanu “Paket boje ljubavi” Jovanke...

U Dvorani Park u srijedu razgovor o romanu “Paket boje ljubavi” Jovanke Vajagić

1

Promocija knjge “Paket boje ljubavi” autorke Jovanke Vajagić, u organizaciji JUK Herceg festa, biće upriličena u srijedu, 15. aprila u 18 časova u foajeu Dvorane Park.

Tokom promocije biće održana i interaktivna radionica za osnaživanje žene uz razgovor i iskustvo sa gostima promocije.

Psihološki roman “Paket boje ljubavi”, kroz razne životne priče govori o razvoju ličnosti žene, od djevojčice koja svijet stvara po uzoru, ali prepoznaje svoje želje i neumorno ih razvija, od zrele osobe koja traga i nalazi put ljubavi, uz uspone i padove, kroz pitanja, preispitivanja i sećanja. Čitajući ovu knjigu, čitateljke će upoznati put svog srca i unutrašnje snage koje nose duboko u sebi.

Jovanka Vajagić je trenerica za lični i poslovni razvoj i instruktorka integrativne joge. Kao privatni preduzetnik iza sebe ima 17 godina rada u oblasti trasporta robe u drumskom saobraćaju, na poziciji vodeće menadžerke.

Znanje i praksu ličnog i poslovnog razvoja oplemenila je edukacijama na Coaching Akademiji i Socijalnoj panorami, NLP Institut Beograd. Autorka je Yalconcept programa za lični razvoj i čuvanje zdravlja, kao i program aza zdrave poslovne odnose BlnB1 i BlnB2.

Roman “Paket boje ljubavi” njena je prva knjiga, a izdanje potpisuje izdavačka kuća Dedić.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code