Početna Turizam U Herceg Novom 21% više gostiju nego lani

U Herceg Novom 21% više gostiju nego lani

11

U svim vidovima smještaja na hercegnovskoj rivijeri boravi 19.234 gosta ili 21% više nego u istom periodu prošle godine.

Prema podacima Turističke organizacije Herceg Novi u privatnom smještaju boravi 12.608 gostiju, u hotelima 6.597, dok je u auto kamovima 29 gostiju.

Među prijavljenim turistima 18.556 je iz inostranstva, dok je iz Crne Gore njih 678.

11 Komentari

  1. Stvarno ste nepopravljivi lazovi.Nego ne rekoste kontrolisete li zdravlje turista koji dolaze iz rizicnih oblasti ili vas nije briga no ocete da nas sve porazboljevate.Evo u sred grada izdaju se 6 apartmana od juna prepunih bolesne Ruske i Ukrajinske djece sa posebnim potrebama i nikoga nije briga za nas koji zivimo pored i okolo njih sto ta jadna i nesretna djeca od jutra do mraka placu kao da ih muci gestapo.Nisam siguran da vlasnik ima dozvolu za takvu vrstu”zdrastvenog turizma”jer mi je prosto neshvatljivo da smo na takav vid turizma spali.Okolo ovog “zdrastvenog centra” zive lnudi koji ujutro odlaze na posao a odlaze nenaspavani i umorni jer dobroga komsiju i uzornog “turistickog radnika” bas zabole ona stvar za njib.Njemu je bitno da uzme pare od takvih turista.E pa sta onda reci nego”prisjele mu”.

    19
    9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code