Početna Društvo U Herceg Novom 35 novih slučajeva

U Herceg Novom 35 novih slučajeva

6

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (sreda, 03. mart 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 2024 uzorka na novi koronavirus.

Ukupno je dijagnostikovano 567 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2 iz sljedećih opština:
Podgorica 195
Nikšić 85
Bar 51
Ulcinj 38
Herceg Novi 35
Bijelo Polje 31
Pljevlja 25
Cetinje 21
Berane 20
Budva 14
Kotor 11
Tivat 9
Danilovgrad 8
Rožaje 7
Mojkovac 5
Plužine 4
Kolašin 3
Plav 1
Andrijevica 1
Petnjica 1
Tuzi 1
Gusinje 1
Ukupno 567

Od jučerašnjeg presjeka Institutu je prijavljeno osam smrtnih ishoda povezanih sa COVID-19 i to kod pacijenata iz Bara (2), Cetinja (2), Kotora (1), Ulcinja (1), Nikšića (1) i Budve (1) od kojih je najmlađi imao 62, a najstariji 86 godina starosti.

Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1039.

Do 15:00 časova prijavljen je oporavak kod 490 pacijenata.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 8844.

Od početka epidemijskih dešavanja (mart 2020. godine) ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom u Crnoj Gori je 78060.

6 Komentari

 1. U jeku epidemije osposobite sve tri medicinske ustanove u Novom, Pomoci pozrtvovanim medicinskim radnicima u svakom smislu i finanski i dostojnom zamjenom ,mislim odmorom.Ubrzati vakcinaciju ,naravno za one sto moraju i one sto hoce.Pomoci firme i poslodavce da isplate plate radnicima.Kontrolisati nosenje maski na otvorenom,uvesti obavezu.Kada se to sve uradi onda uvesti zakljucavanje i grada i drzave.NEMA CEKANJA ,SVI ROKOVI SU ISTEKLI,sto bi rekli oni iz strujne ,mobilne,poreske,bankarske,i dr. elite.

 2. Park ispod vile krcat, a vježba se i na spravama.Nikakve koristi od zatvaranja prodavnica, samo problem, kad našto zatreba nema se gdje kupiti.

  9
  1
 3. Gdje su oni poremeceni mozgovi sto pozivaju na strozije mjere?? Evo nema kud strozije osim da ne smijemo mrdnuti iz kuce vise. Kako objasnjavate ove brojeve onda? Sve pacenik do pacenika, postrozite mjere, postrozite mjere. Evo ti poostrene mjere pileci mozgu, i da li je nesto bolje? NIJE! Zato sto prije ukinuti sve mjere i sva testiranja prebaciti samo na državne zdravstvene institucije. Zabraniti korona testove svim privatnim ordinacijama.

  9
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code