Početna Društvo U Herceg Novom 9 novooboljelih

U Herceg Novom 9 novooboljelih

4

U Crnoj Gori je, od posljednjeg presjeka, preminulo sedam osoba inficiranih koronavirusom, a registrovano je 177 novopozitivnih slučajeva, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (srijeda, 28. april 2021. godine) završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1336 uzorka na novi koronavirus.

Ukupno je dijagnostikovan 177 novopozitivni slučaj infekcije SARS-CoV-2 iz sljedećih opština:

Novooboljeli su iz:

Podgorice 60

Pljevalja 22

Ulcinja 16

Rožaja 15

Bijelog Polja 14

Nikšića 10

Bara 10

Herceg Novog 9

Tivta 5

Cetinja 4

Kotora 2

Berana 2

Danilovgrada 2

Andrijevice 2

Budve 1

Petnjice 1

Tuzi 1

Žabljaka 1

Od jučerašnjeg presjeka Institutu je prijavljeno sedam smrtnih ishoda povezana sa COVID-19, kod pacijenata iz Podgorica (2) , Pljevlja (1), Kolašin (1), Berane (1), Nikšić (1) i Ulcinj (1) od kojih je najmlađi imao 67, a najstariji 84 godina starosti.

Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1492.

Do 15:00 časova prijavljen je oporavak kod 181 pacijenata.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 2400.

Od početka epidemijskih dešavanja (mart 2020. godine) ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom u Crnoj Gori je 97257

 

4 Komentari

  • Druže dolaze i gora vremena. Da smo mi jedan normalan narod svi bi smo se civilizovano i kulturno ponašali. U prodavnicama ljudi bukvalno jedni druge gaze i guraju se na milimetar dok ja po propisima sa maskom na licu držim distancu od 2 metra. Ne sjedim po kafanama nego uzmem kafu za ponijeti. Nama ne trebaju nikakve mjere. Dovoljno je izbjegavati gužve i držati distancu od 2 metra. Radi se o disciplini našeg naroda. Naš narod više nema ni poštovanje, ni dušu a ni srce. Pojedinci se zalažu za ukidanje mjera samo da bi dangubili po kafanama. Te iste nije briga za najbliže. Nismo mi dotakli dno. Ovo je ispod dna. TOLIKO!!!

   11
   2
   • Jao, muka mi je kad ti počneš da plačeš i kukaš. Sjedi u kući, naruči dostavu pice i kafu za ponijeti i nikad ne izlazi više. Ne znam da li ikoga zabolje za tebe… Dosadan si, isprepadan si i samo siješ strah i paniku. Uvijek negativa neka i panika. Dosadan si čovječe!

    S poštovanjem,
    Prijatan dan i srećni praznici,

    1
    3
    • Vala mi ništa od budala poput tebe ne treba. Nikakve čestitke. Ti si sam rekao da ne bi primio vakcinu pa makar svi oko tebe pomrli. Tada si se osramotio toliko da ne znam kako imaš hrabrosti da se javljaš. Najrođenije ne poštuješ nesrećo jedna. Zahvaljujući tebi i takvima kao ti virus opet napreduje. Poklopi se za sva vremena i ne javljaj više nikad!!!

     1
     1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code