Početna Sport U HERCEG NOVOM OD 19. DO 26. SEPTEMBRA PRVENSTVO SVIJETA U TENISU...

U HERCEG NOVOM OD 19. DO 26. SEPTEMBRA PRVENSTVO SVIJETA U TENISU ZA NOVINARE

0

Svjetsko tenisko prvenstvo za novinare biće održano od 19. do 26. septembra u Herceg Novom sa preko 120 učesnika iz isto toliko redakcija.

Očekuje se i prisustvo kapitena prve zlatne generacije jugoslovenske košarke, Iva Daneua.
Organizator 37. turnira je Udruženje sportskih novinara Crne Gore, uz tehničku podršku Teniskog saveza, a pokrovitelji Opština Herceg Novi i lokalna Turistička organizacija.
Kako je još ranije dogovoreno, takmičenja će se održati u 18 kategorija, na teniskim terenima SBS i terenima Sportskog centra u Igalu. Novinari-sportisti će biti smješteni u Hunguest hotelu „Sun resort”. Za učesnike će biti organizovan i jednodnevni izlet kako bi, pored sportskog ugođaja, sa sobom ponijeli i lijepo sjećanje na sve ono što su znamenitosti Herceg Novog.
Ovim povodom sa rukovodstvom opštine, predsjednicom Opštine i predsjednikom Skupštine Natašom Aćimović i Andrijom Radmanom, njihovim saradnicima i direkorkom Turističke organizacije i IO TO, Bojanom Blagojević i Goranom Čolovićem razgovarali su predsjednik Teniskog saveza Crne Gore Dimitrije Rašović, kao i predsjednik Udruženja sportskih novinara Veselin Drljević.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code