U Herceg Novom u toku kontrola lica iz kriminalnog miljea

U Herceg Novom u toku kontrola lica iz kriminalnog miljea

8175
13
Podijeli

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice pretresaju stanove na više lokacija u Herceg Novom i obavljaju pojačanu kontrolu lica i vozila iz kriminalnog miljea, saznaje nezvanično Radio Jadran.

Pretresi i kontrole obavljaju se u okviru pojačanih aktivnosti vezanih za bezbjednosno interesante osobe u Boki Kotorskoj.

Picerija i restoran

Pripadnici SAJ-a prisutnii su u Boki nakon ubistva bivšeg fudbalera, Gorana Lenca, kojeg je u subotu na terenu FK Bokelj u Kotoru ubio nepoznati napadač, zbog čega je i ova Opština pod blokadom pripadnika kotorske policije u uniformi i civilu.

Povodom ovih događaja za sjutra u pet minuta do podne Kotoru najavljen je mirni protest grupe građana Kotora pod nazivom “Pravo na miran i siguran život u Kotoru”.

13 Komentari

 1. …tako skupo,toliko traženo,a zabranjeno;tako poznati,a niđe ih nema; ovi mi rebusi nikako nijesu jasni,ko da nijesam odole,a djeluje kao specijalni strah na nedužnoga.

 2. Odlično, možda bar nekoga nadju😕 možda! Rakela je ubijen od NN lica, Niko je ubijen od NN lica, Mrva ranjen od NN lica , Roganović u vazduh dignut od NN lica, djete od bombe povrjedjeno od NN lica, da ne spominjem starije slučajeve kao što je npr načelnik policije Žugić ubijen od još uvjek NN lica i sve to u malom mirnom gradiću Herceg Novom

  25
 3. Jao , jao , jao plače mi se od tragi – komedije ove… Stanete na raskrsnicu sa kapama i zaustavljate auta. Kriminalni milje ? Pazi sad – ” bezbjedonosno interesantna osoba ” !!! xaaxaxxaxa Pa ovakve tragi komedije nema ni po Meksikuu ni Kolumbiji…. Pa ako su ” bezbjednosno interesantni ” šta bre rade na slobodi ? Što ste ih puštili da razmnože kapital , nekretnine, da nam truju omladinu , da svaki dan ljudi strepe kad šetaju gradom, oće li im kaki metak prozujat iznad glave ko da žive u Pejnful Galču ?
  Vi ćete da štitite našu djecu , dok kriminaci – ” bezbjednosno interesantne osobe ” rasturaju drogu po gradovima i razaraju zdravo tkivo našeg društva.
  Ajte polako ! Izborićemo se mi lako kad promjenimo radijator i montažera

  79
  3
 4. Tesko je bez osvrta u ogledalo retrovizora bilo sto uciniti.
  Bez dobrog pretresa Podgorice ova kontrola je cisto pilicarenje i trazenje gresnika medju zrtvama lakovernosti ciji su mentori zakupodavci i zakupci cuvene limenke
  Dio tog milionskog posla bice upotrebljen na nove regrute gresnih lakovjernika koji se po ubrzanoj obuci obucavaju za skaljarski i kavacki korpus.😣

  44
  4
 5. daj boze samo da nije da nam zamazu oci jer se digla frka u cg koliko smo bezbjedni,sve te bezbjednosno interesantne obobe bi ja 1 sedmicno kontrolisa,pretresao bi sve redom od postenih građana do kriminalaca,ali kome bi nasao oruzije,drogu… ne bi mi taj iz zatvora i debele novcane kazne prosao!

  30

Ostavite komentar

*

code