U Herceg Novom uhapšen Podgoričanin zbog posjedovanja droge i pištolja

U Herceg Novom uhapšen Podgoričanin zbog posjedovanja droge i pištolja

7
Podijeli

herceg novi 52Službenici Uprave policije uhapsili su danas u Herceg Novom M.B. (23) iz Podgorice sa boravkom u Herceg Novom, kod kojeg su pronašli kokain i pištolj, kao i prigušivač, okvir i municiju za ovo oružje.

 

Policija je, 21. avgusta oko 16,30 časova, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje M.B koristi u Herceg Novom. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: osam (8) PVC kesica praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne mase oko 6 grama, kao i novac u iznosu od 2 900 eura za koji se sumnja da je pribavljen prodajom ove droge, pištolj marke „Bereta“ cal. 7,65 mm, sa okvirom u kojem se nalazilo osam metaka,  jedan prigušivač crne boje i okvir za pomenuti pištolj u kojem se nalazilo osam metaka cal. 7,65 mm, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Picerija i restoran

O događaju je obaviješten VDT u Podgorici koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i naložio da se M.B. liši slobode.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.B. imao namjeru da kokain koji je pronađen pretresom stana koji koristi, stavi u promet.

Osumnjičeni M.B. je nakon lišenja slobode priveden nadležnom tužiocu na dalju nadležnost, uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je počinio navedena krivična djela, navodi se na kraju saopštenja.

 

7 Komentari

  1. Ma ne mogu vjerovati, da nam neko iz Podgorice dodje sa oruzjem i drogom, to je necija podvala 100%. Nama iz PG dolaze samo dobre stvari!

  2. 6gr je manje od 7,5gr sto nadjose kod one macke sto rece da joj je za licnu upotrebu. Sto njega u zatvor a nju na jahtu??
    Samo zbog oruzja- pa to svaka baba ima☺☺

Ostavite komentar