U Herceg Novom zapečaćene četiri terase lokala, tri kupališta, dva aparata za...

U Herceg Novom zapečaćene četiri terase lokala, tri kupališta, dva aparata za kukuruz

5136
7
Podijeli

herceg novi 149Inspekcija zaštite prostora zapečatila je četiri terase ugostiteljskih objekata i tri kupališta u Herceg Novom.
Kako su saopštili iz Uprave za inspekcijske poslove, u okviru pojačanog inspekcijskog nadzora u toku protekle sedmice, terase su zapečaćene zbog neposjedovanja odobrenja za postavljanje privremenih objekata, shodno Zakonu o uređenju prostora i izgradnje objekata.
– Ugostitelji će otvoriti terase nakon dobijanja odobrenja koje izdaje Morsko dobro, a sve u skladu sa Planom objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra Opštine Herceg Novi, precizira se u saopštenju.
Novljanska kupališta zapečećena su zbog neposjedovanja odobrenja za postavljanje i korišćenje kupališta, zato je, u skladu sa rješenjima inspektora uklonjen plažni mobilijar.
Inspekcija zaštite prostora je, kako se zaključuje u saopštenju, na Šetalištu Pet Danica uklonila i dva privremena objekta, odnosno aparat za kukuruz i kokice, zbog neposjedovanja rješenja o postavljanju objekata te vrste.

7 Komentari

  1. Kad bi MD blagovremeno izdala papire kao sto naplacuje bilo bi sve ok. Ovo je skupljanje haraca jer je kasa prazna a sezona propala. Isto po narodu i po standovima zasto pitat politicare okle im milioni.

  2. Problem je sto se u MD radi nezakonito godinama a niko ne pokrece odgovornost za to. Isto je i sa vecim brojem zakupaca, spremni su zloupotrebiti sve a rijetko su bili kontrolisani.

  3. Kada ce te skloniti u Igalu sa setalista suncobrane koje vlasnici standova i lokala postavljaju da se ne moze proci setalistem kod parka, poste i tamarisa?

Ostavite komentar

*

code