U Hotelu Lazure prvi Salon vina: Uživajte u najkvalitetnijim vinima, osvojite nagradu

U Hotelu Lazure prvi Salon vina: Uživajte u najkvalitetnijim vinima, osvojite nagradu

0
Podijeli

Ljubitelji vina, imaćete priliku da na prvom Salonu vina 16. februara, u subotu, od 12 do 20 časova, u Hotelu Lazure u Meljinama upoznate istoriju i tajne vina i vinske kulture. Sve vodi samo ka jednom cilju – potpunom uživanju u ovom božanskom napitku.

Lazure Hotel & Marina nude Vam mogućnost da upoznate bogatu ponudu čak 110 vinskih etiketa najboljih vinarija širom regiona.

Iz Crne Gore predstaviće se vinarije Krgović i Vučinić. Iz Hrvatske vinarije Volarević, Maneghetti, Dubrovački Podrumi, Enjingi Kutjevo, iz BiH vinarija Vukoje, iz Makedonije Dalvina. Srpska vina predstaviće šest vinarija: Kovačević, Zvonko Bogdan, Erdevik, Vertus, Temet i Kiš. Tu su i odabrane italijanske vinarije: Astoria, Antonini, Monte Del Fra, San Marzano, Rivera.

Uz bogatu ponudu vina probajte i kvalitetne rakije Manastir Kovilj, Gorda, Stefan Nemanja, Podrum Pevec, Yeni Raki.

U okviru programa 50. Praznika mimoze, u saradnji sa “Compania de Vinos” degustirajte omiljene sorte, berbe, ili budite među prvima koji će uživati u novim, mladim vinima najprestižnijih vinarija.

Za posjetioce biće organizovana i nagradna igra, 3 kandidata imaće mogućnost da osvoje noćenje sa večerom i doručkom za dvoje u luksuznom hotelu Lazure u Meljinama.

Cijena ulaznice 10€ po osobi, 15% popust na grupnu kupovinu ulaznica (3+). Rezervacije preko Facebook stranice ili na broj tel: +382 69 373 120 (Viber).

Radujemo se Vašem dolasku, u subotu, 16. februara, od 12 do 20 h!

Nema komentara