Početna Sport U idućoj godini KK Primorje 1945 i FK Igalo 1929 fokusiraće se...

U idućoj godini KK Primorje 1945 i FK Igalo 1929 fokusiraće se na rad s mladima i vrh tabele

10

Redovne Skupštine Košarkaškog kluba Primorje 1945 i fudbalskog kluba Igalo 1929 usvojile su juče finansijske izveštaje za minulu sezonu, izvještaje o radu kao i planove i programe rada za narednu takmičarsku sezonu.

Posebna pažnja oba kluba, koja su većinski u vlasništvu Opštine Herceg Novi, biće usmjerena na rad sa mlađim kategorijama, odnosno na omasovljenje bavljenja sportom u ovim klubovima.

Plan i ambicija prvog tima košarkaškog kluba Primorje 1945 za narednu sezonu je gornji dio tabele, dok seniorski sastav fudbalskog kluba Igalo, cilja na jedno od prva tri mjesta, odnosno baraž za popunu prve crnogorske lige. Time bi eventualno bio ostvaren najveći istorijski uspjeh ovo kluba.

10 Komentari

 1. U ” fk Igalo ” su mladje generacije zapostavljene . Djeca iz pionira i kadeta idu u Bokelj , Arsenal , Grbalj . Nikada nijedno dijete iz tih klubova nije doslo da igra za Igalo . To se dogadja konstatno u poslednjih nekoliko godina . Gospodo iz kluba imate li odgovor zasto je tako ? Jesu li dovoljne ove cinjenice da pokazu odnos prema djeci ? Jesu li krivi roditelji sto su prinudjeni da vode djecu po Boki i u Budvu , ako hoce da igraju fudbal ? Koji je razlog da u tim godinama odlaze ?

  3
  2
 2. Komplet generacija 2003 i poneki 2002 odustali od treniranja zbog načina rada i ophođenja prema momcima.napomena da su to sve naša djeca koja vrijedno treniraju preko 10 god.

  3
  1
 3. borba da uđu u prvu cg ligu?? najveći uspjeh??? Prva cg liga ne liči ninašta a zamislite druga liga gdje igra Igalo- Nemojte barem vrijeđati inteligenciju ljudima i nekima koji se razumiju u sport i rad u sportu. loša je situacija,djeca se sve manje bave sportom ,roditelji treba da izdvajaju veliki novac za trening, a o vrhunskom sportu glupa je priča

  8
  1
 4. FK Igalo tjera mlade igrace i ne dozvoljava im da igraju a pricaju da se fokusitaju na mlade… Koje mlade? Koliko omladinaca igra i prikljuceno je za prvi tim?

 5. K.K. “Primorje 1945” će se fokusirati na rad sa mladima?
  Koliko znam, u proteklih nekoliko mjeseci su uspjeli da ugase i rasture kadetsku ekipu, juniore i praktično, sve osim prvog tima. Jedini častan izuzetak je ženski klub.

  12
  2
 6. Dobro i ? Uđe Igalo u prvu ligu, đe će da igra ? Stadion ne ispunjava uslove za prvu ligu. Morate imati sve selekcjje, kadete ste rašćerali. Sezona u prvoj ligi košta između 350 000 i 400 000. O čemu pričate ? Ovakvim pristupom oćeraćete i omladince jer ne dobijaju šansu, a vama je realno svejedno bili 4 ili 8. Strstezi spuštite se na zemlju, prva liga mora da čeka novi stadion, novu upravu i stabilne finansije. Sačuvajte vi ovo što imate.

  13
 7. Trebalo bi stvarno,ne deklarativno kao do sada.Za bavljenje sa djecom treba malo novca i malo vise ljubavi.Dobijamo zdrave i korisne clanove zajednice,sto vidim kao veci benefit od sportskih uspjeha.
  Sa srecom …da uzivaju u sportu i izbjegnu povrede

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code