Početna Društvo U Igalu će biti postavljeno 6 promo kućica za praznike

U Igalu će biti postavljeno 6 promo kućica za praznike

9

Proslavu novogodišnjih praznika u Herceg Novom, odnosno u Igalu, upotpuniće ponudom i ove godine promo-kućice, koje bi trebalo da budu postavljene preko puta Omladinskog parka u Igalu.

Kako saznajemo, u toku je pribavljanje neophodne dokumentacije i dozvola za njihovo postavljanje, s obzirom da je riječ o zoni morskog dobra. Za njih će ove godine biti zaduženo Komunalno stambeno preduzeće.

Umjesto prošlogodišnjih 10, ove godine biće postavljeno 6 kućica za različitu ponudu hrane, pića, suvenira… One su trenutno u magacinu Komunalno stambenog preduzeća u Servisnoj zoni. Ostale su dijelom distribuirane za potrebe Avanturističkog parka na Vrbanju.

Kućice će, kao i prošle godine, biti date u zakup tokom praznika, a uslovi iznajmljivanja – vrijeme, cijene i ostalo, definisaće se tenderom.

Više detalja trebalo bi da bude poznato tokom ove sedmice.

Promo kućice u Herceg Novom prvi put postavljene prošle godine tokom Novogodišnjih praznika i jubilarnog 50. Praznika mimoze, u Igalu i na ulazu u gradsku luku na Škveru.

9 Komentari

  1. Opstinari catara je 4,5 € pa mozete poci do Tivta i uraditi copy paste ako niste kadra poc tenkom do Dubrovnika.
    Ovo je sprdnja pa zasto nekog kreativnijeg malo ne angazujete oko ovih stvari,Izbor je stvarno imao vise kreativnih ideja za mjesec nego vi za 4 god.

  2. “Dolazi cirkus u nase malo mesto” sto bi reko Balasevic ovaj put ne od ulicnih prodavaca koji zive od toga nego opstinara kojima je ovo dodatni biznis.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code