Početna Društvo U Igalu gorio auto otpad

U Igalu gorio auto otpad

8

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja brzom intervencijom lokalizovali su požar koji je oko 18 h buknuo na kraju Igala, iza kafića Biker.

Visok, gust crni dim brzo se proširio i u jednom momentu “zaklonio” dio Igala, međutim ugašen je za dvadesetak minuta:

“Poziv smo dobili oko 18.10 h, otišli smo sa dva kamiona i 5 ljudi, a na mjestu požara zadesila su se dvojica kolega u civilu, koji su takođe ostali da pomognu. Zapalio se auto otpad, gorjele su gume, plastika i stare školjke od auta. Iako je dimna zavjesa bila visoka i gusta, požar je zahvatio površinu od svega nekih 50-ak kvadrata”, kazali su nam u vatrogasnici.

Na terenu je još uvijek jedan kamion i dvoje pripadnika Službe zaštite i spasavanja koji su ostali da natapaju teren.

8 Komentari

 1. Skoro svako vece oko 1 sat iza ponoci na otpadu se pali vatra i gori do pred zoru .Imam malu bebu i ne spavamo preko noci a najgore je ljeti kada se ne moze otvoriti prozor od dima.u vise navrata prijavljivano komunalna policija dodje ali im nista ne mogu .Ugase vatru tu noc i sutra nastave.zar je moguce da im niko ne moze stati na rep?A to sto je juce zapaljeno nije slucajno ali je izlazirano kao da su oni jadni bili ugrozenj i da im je napravljena steta a oni sami zapalili smece jer ne znaju sta ce sa njim.Tako i treba svaka cast nemaju prikljucak ni vode ni struje tamo alj imaju dozvolu za rad ko je to dao bez osnovnih uslova ajte malo krivca trazit i u opstinu .Ne smrdi riba samo od repa nego i od glave.

  16
 2. Koliko ja znam iako ne zivim u Igalu na Tom se otpadu kao I na svim otpadima pale gume I kablovi da bi se izdvojio bakar I gvozdje, a oslobodio se od gume I plasticine. Pali se uglavnom nocu dok narod spava I ovo vjerovatno nije bio pozar vec je neko od komsija kojima je dozlogrdio dim prijavio.

  22
 3. Ljudi moji ja tamo živim. Ovaj što je vlasnik tog tzv. auto-otpada godinama torturiše okolinu sa paljenjem guma i ostalih predmeta. Skoro vječno tamo gori. Eto, valjda će sada dobiti konačno kaznu da mu nikada više u životu ne padne na pamet da zapali ni šibicu.

  31
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code