U Igalu prvenstvo Crne Gore u stonom tenisu

U Igalu prvenstvo Crne Gore u stonom tenisu

0
Podijeli

U sali Instituta Dr Simo Milošević u Igalu će sjutra biti održan prvi ovogodišnji turnir Prve stonoteniske lige, u organizaciji STK Novi i STK Boka iz Herceg Novog, a odigraće se 4 kola na 5 stolova.

Kako je navedeno na sajtu stonoteniskog saveza Crne Gore, Prva liga se igra po dvokružnom bod sistemu, svako sa svakim, do 4 pobjede (3 singla i dubl). U jesenjem i proljećnom dijelu prvenstva biće odigrana po dva turnura (ukupno četiri).

Picerija i restoran

Prvoplasirana ekipa će se direktno plasirati u Super ligu, dok će drugoplasirana ekipa igrati baraž sa pretposljednjom ekipom iz Super lige. Baraž će se igrati po sistemu bolji iz dva meča.

U STK Novi očekuju dobre partije svojih igrača, ali i igrača iz komšijskog tabora, odnosno ekipe STK Boka.

– STK Novi je debitant u Prvoj ligi i klub koji je uspio da okupi odličan tim igrača. Naše su ambicije da ove godone budemo prvi, kako bi sljedeče igrali u Super ligi. Šef stručnog štaba, Aleksandar Karakašević priprema program za organizaciju evropskih stonoteniskih kampova, koji će početi sljedećeg ljeta – navode iz STK Novi.

Kako su kazali, pored takmičarskih ambicija. STK Novi posebno je posvećen radu sa mladim igračima, za šta su angažovali propfesionalnog trenera i organizovali školu stonog tenisa. Škola je stalno otvorena, a pravo upisa imaju svi, bez obzira na godine starosti.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code