U INSTITUT IGALO STIGLI HOLANĐANI, SJUTRA ĆE MALI RUSI….

U INSTITUT IGALO STIGLI HOLANĐANI, SJUTRA ĆE MALI RUSI….

233
0
Podijeli

zoran kovacevicU Institutu dr Simo Milošević u Igalu, pored fondovskih pacijenata, sjutra stiže, preko agnecije “Prometheus” u okviru novog pilot projekta 115 dijece sa sjevera Rusije koji će boraviti do 4.aprila.
Njima je prethodio boravak 12 lidera i predstavnika ove agncije koji su prema riječima Olega Tretjakova veoma zadovoljni uslovima i uslugama u Institutu. Mališani će se na 21 dan smjenjivati do kraja godine.
Uspješno, ali u veoma otežanim uslovim menadžement ove zdravstvene ustanove uspio je da obnovi stare programe, norveški i holandski, ali i da pokrene nove, kao što je švedski koji će startovati od aprila i kroz koji će se do oktobra smjeniti 8 grupa. – Nije bilo lako u vremenu krize i jake konkurencije obnoviti programe, a ujedno raditi na novim – objašnjava izvršni direktor mr. Zoran Kovačević.
– Nakon dugog niza godina ponovo stratuje švedski program koji će nam obezbjediti turiste sa ovog tržišta preko tamošnje agencije Grand turs – kaže Kovačević.
Oleg TretjakovPosebno je bilo teško obezbjediti na istom nivou norveški program s obzirom da je njihova Vlada smanjila u budžetu sredstva za ovu svrhu, ali naše iskustvo i marketinška kampanja na ovom tržištu obezbjedili su nam obnavljanje programa sa Norvežanima -rekao je Kovačević, najavljujući da će poboljšati smještajni blok za norveški program.
Već danas su stigli gosti iz Holandije koji će se smjenjivati do jeseni, a juče su doputovali plivači reprezentacije Kazahstana, koji će boraviti u Institutu do 6. aprila, a očekuju i fudbalere iz ove zemlje.
Nakon što nije uspio ni treći tender za prodaju većinksog paketa državnih akcija, u Institutu sa onim što mogu nastoje da ostanu na tržištu banjskog turizma. Ove godine čak planiraju povećanje broja noćenja za 10 odsto, odnosno račnaju da će u starom stacionaru i Mediterasnkom centru ostvariti 204 hiljade noćenja.
Inače, u Institutu je u toku i veoma zanimljiv program rekreacije za žene. Vježbe se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16h i 30 minuta, koje podrazumjevaju vježbe u Sali, a potom se nastavljaju u terapijskom bazenu pod budnim okom terapeutkinje Milijane Jaredić. Cijena mjesečne karte je 30 eura.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code