U INSTITUTU IGALO KAO DA JE PUNA SEZONA

U INSTITUTU IGALO KAO DA JE PUNA SEZONA

178
0
Podijeli

institut norvezani1U obje zgrade zgrade Instituta “Dr Simo Milošević” u Igalu na oporavku je blizu 1000 pacijenata, što je kao u punoj sezoni.
Iz menadžementa Instituta navode da su dugogodišnji partneri iz Skandinavije i ove godine više nego zadovoljni uslugom.
Gosti koji dolaze preko Univerzitetske bolnice Oslo ugovoreni program proširili su i na jesen.
Trenutno u II fazi Instituta boravi 500 gostiju od kojih je samo jedan domaći, a od inostranih gostiju najbrojniji su oni koji dolaze iz Norveške, Rusije, Holandije i Švedske. U narednih par dana u ovom zdanju gosti će biti grupe seniora iz Švedske. Riječ je o novim partnerima, a interesantno je da je jedan broj ovih gostiju pripada klubu ljubitelja bridža. Njihov boravak će biti kombinacija liječenja, partija bridža i upoznavanje okruženja, za šta je zadužena agencija INIG.
U I fazi Instituta danas boravi 475 gostiju, što je uobičajeno za ovaj period godine. Većina gostiju su pacijenti čije liječenje plaća Fond zdravstva Crne Gore kao i članovi Sindikata Crne Gore i BiH.
– Poštujući vjernost naših dugogodišnjih partnera i uvažavajući sve sugestije kao i primjedbe gostiju, menadžment Instituta planira da se u narednom periodu prvenstveno posveti stvaranju boljih uslova kako bi odgovorili savremenim zahtjevima naših gostiju – poručuju iz menadžementa Instituta Igalo.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code