U jakoj konkurenciji Ivana sa sibirskim Haskijem ICY druga u Dubrovniku

U jakoj konkurenciji Ivana sa sibirskim Haskijem ICY druga u Dubrovniku

2698
5
Podijeli

Junior hendlerka iz Herceg Novog, jedanaestogodišnja Ivana Malavrazić imala je ponovo sjajan nastup sa svojim psom i postigla zapažene rezultate na Međunarodnoj izložbi pasa –  CACIB Dubrovnik – Dalmatia Dog Show 2017.

Izložba je održana u autokampu “Solutudo” na Babinom Kuku. Izlagači su došli iz 31 zemlje i sa tri različita kontinenta. U dva dana bilo je prikazano 785 pasa.

Picerija i restoran

Ivana je bila jedini predstavnik Crne Gore i ujedno najmlađi izlagač i učesnik. Na ovoj izložbi, sa sibirskim haskijem ICY starim 12 mjeseci, ostvarila je sljedeće rezultate:

-dva puta najljepši mladi pas u svojoj rasi,

-dva puta prvak razreda mladih,

-dva puta najljepši pas u rasi,

-drugo mjesto u generalnom plasmanu mladih pasa čitave izložbe.

U svojoj omiljenoj disciplini junior handling Ivana je prvog i drugog dana osvojila drugo mjesto.

Ivana je poznata u kinološkim krugovima, jer je u 2016. god bila najuspješnija junior handlerka u Crnoj Gori. Trebalo je da predstavlja Crnu Goru kao junior handlerka  na prestižnom međunarodnom takmičenju u Birmingemu, Velika Britanija ” CRUFTS 2017″, koje ima  tradiciju od 126 godina. Na žalost, nije pošla, jer je nekoliko dana prije toga povrijedila skočni zglob.

5 Komentari

 1. Bravo dijete slatko, niti te znam niti poznam, ali si pravo osvjezenje poslije ovih kvazi politicara. Ne kazem ovo da bih kvarila ove lijepe vijesti, nego da iskazem kako sam citajuci o Tvojim uspjesima, lijepo naglas rekao-hvala Bogu nesto lijepoi veselo. I pozitivno. A zna se da iza Tvog uspijeha stoji veliki rad i ljubav prema tvom ljubimcu. Vjerujem da su ti roditelji ponosni. Zelim ti sve najbolje.
  Zasluzila si da se prvi put javim na ovim stranicama, i da ce ovo objaviti. Srecno u zivotu.
  6  0
 2. Ako nema interesa nema prepoznavanja moj Slobodane ko god bio. Nazalost tako je.
  A Ivani zelim sretno odrastanje, puno uspjeha i da se svi ponosimo sa njom.
  13  1

Ostavite komentar

*

code