Početna Društvo U Jošicama i Brgulima zakup dvije lokacije za privremene ribarske kućice

U Jošicama i Brgulima zakup dvije lokacije za privremene ribarske kućice

3

Prema Izmjeni i dopuni programa privremenih objekata u zoni morskog dobra od 2019.-2023. godine, JPMD objavilo je javni poziv za zakup dvije privremene lokacije u opštini Herceg Novi, za postavljanje montažno demontažnih privremenih objekata ribarskih kućica – objekata za potrebe uzgajališta.

Prva lokacija nalazi se u Jošicama, površine 2.5m x 3.0 m. Početna cijena korišćenja/zakupa je 476 eura.

Druga lokacija je u Brgulima II, površine 10 m. Početna cijena korišćenje/zakupa je 680 eura.

Privremene lokacije daju se u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti.

Ugovori se zaključuju za tekuću godinu računajući od dana zaključenja ugovora do  31.12.2020. god.  uz mogućnost godišnjeg produženja za period od 3 godine, odnosno do 31.12.2023.god. Uslovi su da je korisnik/zakupac  ispunio obaveze predviđene ugovorom, da ugovor nije jednostrano ili sporazumno raskinut ili u slučaju da je pokrenut sudski spor između JPMD i korisnika/zakupca zbog neispunjenja ugovorom preuzetih obaveza.

Ukoliko tokom trajanja ugovora dođe do privođenja prostora trajnoj namjeni koja podrazumijeva izgradnju hotela visoke kategorije u neposrednom zaleđu ili bude usvojena planska dokumentacija koja isključuje korišćenja morskog dobra, ugovor se neće obnavljati i zakupac nema pravo da traži povraćaj do tada uloženih sredstava.

Prijave za javno nadmetanje ( aukciju) podnose se svakog radnog dana od 08 do 16 sati zaključno sa 16.10.2020. god. do 15 časova neposrednom predajom na arhivi Javnog preduzeća u zapečaćenim kovertama.

Javno nadmetanje će se obaviti 19.10.2019.god. u 10 časova u poslovnoj zgradi JPMD u Budvi.

3 Komentari

  1. a da li se u zakup izdaje i prostor iza kucica tik uz magistralu.Pitam posto zbog odlaganja pjeska i cimenta pjesaci ne mogu proci bezbjedno iza jedne od kucica.Zbog toga su primorani izalaziti na magistralu i rizikovati posto na to malo pravca svi lete i preticu

    8
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code