Početna Društvo U Kamenarima asfaltirano i prošireno 500 metara puta

U Kamenarima asfaltirano i prošireno 500 metara puta

17

U Kamenarima se završavaju radovi na asfaltiranju 500 metara puta od magistrale do izvorišta Lalovina. “Jošički” put, kako mještani tvrde, izgrađen je još u vrijeme komunizma na našim prostorima, i nikada nije saniran ili proširen. Sada, uz novi asfalt i proširenja na tri lokacije, tranzit će biti znatno olakšan, a sigurnost učesnika u saobraćaju podignuta na viši nivo – saopšteno je iz Službe za informisanje OHN.

Foto: Služba za informisanje OHN

Trasu na kojoj se izvode radovi juče su obišli predstavnici lokalne samouprave, predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Nikola Samardžić i savjetnica predsjednika Opštine Tamara Vujović, sa članovima Mjesne zajednice i građanima.

Kako je istakla predsjednica MZ Kamenari Maja Popović, u ovom projektu učestvovali su mještani, Mjesna zajednica, privrednici i Opština Herceg Novi.

– Sa nekih 1600 kvadratnih metara asfalta i tri proširenja saobraćaj će biti normalizovan uz lakše mimoilaženje vozila, što nas veoma raduje. Radi se o nekih 500 metara puta, a učestvovali su građani i Mjesna zajednica, sa privrednicima i Opštinom, a izvođač radova je kompanija “Fortis mont”. Vrijednost radova iznosi oko 30 hiljada eura, kazala je Popović i istakla veliku zahvalnost građanima koji su učestvovali ne samo finansijski, već i u pripremi puta za radove.

Mještanin Dražen Riha mišljenja je da će asfaltirani i prošireni put značiti puno za mještane.

– Ovo je veliko naselje, a put je izgrađen još u vrijeme komunizma. Sama činjenica da je od vremena Tita ovo prvi put asfaltirano sada, dovoljno govori. Dosta kuća se izgradilo, a put ostao uzak. Sada će tranzit biti lakši, a bezbjednost pješaka i vozila podignuta na viši nivo, zaključio je Riha.

17 Komentari

 1. koje mazanje oci..govor dao drazen riha koji je u mz kamenari u savjet a ne gradjanin i ne zivi tu..no u bijelu..i kazu od tita nije asfaltiran..kad ste rodjeni majo drazene i ostali a kad je tito umro..lazete..put je asvaltiran mnogo poslije titove smrti…nego nadjite nacin da se nadje jezik sa pomorskim saobracajem i sve ce se rijesit

 2. Kolektor bazdi, nema rasvete na setaliste, smece na sve strane, pute i rupa na rupu. Eto koliko mozete voditi opstinu. A kako bi tek drzavu da vam se moze.

  9
  7
 3. Samo vi pricajte pred izbore, a tovarite ove da oni rade pred izbore. Oni rade stalno i sve sto trazih,dobih od njih. Prethodni me i ne konstatovase,a nijesam clan demokrata ni ikoga ko je na vlasti ovdje. Toliko da se zna istina.

  8
  6
 4. Demokrate su samo DPS u pokušaju. Ista ideologija, trčanje za foteljama i funkcijama zarad punjenja svojih špagova, za javni interes teško da su čuli, kadrovi nestručni ali podobni, korumpirani, prodaju šuplju priču, sijeku crvene vrpce čim stave asfalt 2 cm debljine kao da smo u 18. vijeku pa se za asfalt još ne zna! Jedina razlika između DPSa i Demokrata je što je DPS doktorirao ima bar 20 god. a Demokrate su u 3. srednje.

  15
  6
 5. POHVALITE SE KAKO VAM RADI ULICNA RASVJETA ,JAD I TUGA MRKLI MRAK TAKAV VAM JE SVAKI POSAO I JOS SE HVALITE OCETE SITNE POLITICKE POENE NA RACUN 5 KAMIONA ASFALTA A SVE OSTALO STO NE RADI TO NEMA VEZE . GORI STE OD DRPS_A . ONI SU LOPOVI A VI SITNE PRODANE DUSE LEGLO KORUPCIJE I MITA I PODOBNOSTI SVE POD PLASTOM RODOLJUBLJA PATRIOTIZMA I 4C.

  19
  6
 6. Ovo samo kod nas ima, pri tom mislim i na dps i na opoziciju, ds se dice asfaltiranjima, postavljanjem rasvjete i slicno..
  Strasno zaista kakva prica prolazi kod naseg naroda..
  Veli asfaltiraju, ada to im je izmedju oatalog poso..
  Nema nama pomoci, ko god da pobjedi sad u avgustu, narodu se isto pise, ako dodje dps nastavice po starom, a narod ce da prezivljava, ako dodje opozicija nastavice stopama dps, jer treba zadovoljit glad za parama, a narod ce da prezivljava…
  Vec i sada vidimo u HN na koji nacin se u opstinu dobija poso negi ajde, leba i igara i narod srecan.

  23
  2
 7. NEŠTO MI JE PREUSKO, KAO DA ĆE SE OVUDA VOZITI KAROTRCI, A NE DANAŠNJA VOZILA OD 6 METARA… BUDALAŠTINA TOTALNA! OVAKVE STAZE TREBA PO ZAKONU ZABRANITI! SVUDA SE PRAVI PRVO PUT OD 6 METARA PA ONDA KUĆE I OSTALO… SAMO KOD NAS, PRVO KUĆE I ZGRADE, A PUT OD 3 METRA VIJUGA OKOLO NJIH… KATASTROFA! ŽIVIO MILO ĐUKANOVIĆ I DPS!

  15
  7
 8. Dokle vise sa krpljenjem rupa gdje je skola u Igalo, park pored Mjesne Zajednice, autobuska, ukidanje takse sa Trebinjem, ukidanje parkinga i jos puno toga nam Demokrate obecase a evo i ovih dana od njih nemamo mira.

  16
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code