Početna Društvo U KCCG pet pacijenata životno ugroženo

U KCCG pet pacijenata životno ugroženo

4

Pet pacijenata pozitivnih na koronavirus, koji su hospitalizovani u Intenzivnoj jedinici Interne klinike Kliničkog centra , životno je ugroženo, saopštili su iz te zdravstvene ustanove, navodeći da je jedan od njih priključen na invazivnu, a jedan na neinvazivnu mehaničku ventilaciju.

Foto: RTCG

U toj zdravstvenoj ustanovi trenutno se liječi 27 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa COVID-19.

U Klinici za infektivne bolesti nalazi se 11 kovid pacijenata, u Internoj 15 i jedno dijete sa komorbiditetom u Institutu za bolesti djece.

U Intenzivnoj jedinici Interne klinike liječi se pet životno ugroženih pacijenata, od kojih je jedan priključen na invazivnu i jedan na neinvazivnu mehaničku ventilaciju, dok se deset pacijenata liječi u Poluintenzivnoj jedinici.

4 Komentari

  1. Malo ko poštuje distancu, malo ko nosi maske…narod nekulturan i neobrazovan unosi se u lice. Nema inspekcije da malo više obrati pažnju na ove manje trgovine. Samo novčane kazne mogu popraviti situaciju, ako je to kome interes ili sada zbog izbora neće niko da se zamjera.

    3
    1
  2. Mnogima će ovo biti šok ali virus uopšte nije naučno dokazan da postoji a PCR test je 0% tačan u ove svrhe, a 100% stopa greške. Ovo je vrlo lako provjeriti. Ako vam je nešto čudno od ovih dešavanja u posljednje vrijeme, a zasigurno da većini jeste, krenite od ovih činjenica.

    7
    6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code