Početna Društvo U KNJIZI FRANCUZU OTKRILI DROGU

U KNJIZI FRANCUZU OTKRILI DROGU

0

carina_debeli_brijegCarinski službenici su prilikom redovne kontrole robe i putnika, na Graničnom prelazu Debeli Brijeg, na izlaznoj traci putničkog terminala, pronašli supstancu za koju se osnovano sumnja da je opojno sredstvo, saopšteno je iz Uprave carina.

Na pitanje carinskog službenika da li ima nešto da prijavi,  H.F.A.L. koji je upravljao putničkim vozilom, francuskih registarskih oznaka, marke Mercedes, je negativno odgovorio. Kako je prilikom redovne kontrole primijećeno neobično ponašanje, pristupilo se detaljnoj carinskoj kontroli u saradnji sa službenicima Granične policije Debeli Brijeg. Tako su carinski službenici, među ličnim stvarima, u jednoj od knjiga koja se nalazila u desnim vratima vozila, pronašli manju količinu narkotika za koju se osnovano sumnja da je opojno sredstvo LSD.

Saopšteno je da su prilikom detaljnog pregleda vozila carinski službenici koristili specijalističku opremu za otkrivanje krijumčarene robe. Nakon sprovedenog carinskog pregleda, francuski državljanin predat je službenicima Granične policije na dalju nadležnost.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code