Početna Oko nas Kotor U kotorskom kinu Boka od sjutra novi filmski hitovi

U kotorskom kinu Boka od sjutra novi filmski hitovi

1

Nakon instaliranja nove opreme u Kinu Boka u Kotoru od sjutra će se na repertoaru naći najnovija filmska ostvarenja u 2D i 3D tehnologiji.

U četvrtak, petak i subotu – 22, 23 i 24 aprila, od 18 sati prikazivaće se Diznijeva animirana avantura SOUL(DUŠA). Film je u 3D, a cijena ulaznice je 4 eura.

U ponedeljak i utorak 26. i 27. aprila od 18 sati na reperoaru je film FRIENDSGIVING (KLOPA, PIĆE I DRUGARI). Ovaj film je u 2D projkciji, a cijena ulaznice je 3 eura.

Horor SEDMI DAN prikazivaće se 28. i 29. Aprila u isto, terminu, a ulaznica je 3 eura.

Početak maja rezervisan je za akcioni triler film THE DOORMAN (VRATAR). U ovom filmu glume Žan Reno I Rubi Rous, a na repertoaru Kina Boka je 4. i 5 maja od 18h.

Vise informacija na FB I Instagram profilu JU Kulturni centar “Nikola Djurkovic” Kotor i na sajtu kckotor.me

1 komentar

  1. Eto i Kotor bioskop ima dok nasa dvorana park zvrlji prazna. Dok nije korone bilo redovno sam djecu u Dubrovnik vodio da gledamo sedmu umjetnost i barem na neko vrijeme vidimo kako izgleda zivot na zapadu gdje je normalno poci porodicno u kino.
    Koliko nas starijih je djevojku pozvao u kino na prvi izlazak a ne u kafanu kao sad i cekalo da se svjetla ugase i skupis hrabrosti da je zagrli … sretna vremena.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code