U Kotoru Dječija Nova godina, Jelena Kažanegra, Crveno i crno, Niggor i...

U Kotoru Dječija Nova godina, Jelena Kažanegra, Crveno i crno, Niggor i Who see

0
Podijeli

U okviru manifestacije “Od Božića do Božića” Kotorane i goste sinoć je na Pjaci od muzeja zabavljala klapa “Kampanel”, a danas je za 16 h najavljen doček dječije Nove godine na glavnom gradskom trgu.

Svu djecu očekuju novogodišnji paketići, interaktivna predstava ‘Hajde da se volimo – ovo je godina ljubavi’, kao i dolazak najpoznatijeg djeda na svijetu.

Picerija i restoran

Prije toga, u 12 sati organizatori iz NVU Karampana sa djeda mrazom i vilenjakom će posjetiti Opštu bolnicu Kotor gdje će na dječijem odjeljenju uručiti poklone svim mališanima koji zbog ugroženog zdravlja ne mogu biti na dočeku na Trgu od Oružja.

U okviru programa “Kotor – grad dobre muzike” danas će od 20 sati na Trgu od oružja nastupiti jedan od najljepših kotorskih ženskih vokala, kao i proslavljeni hip-hop izvođači – Jelena Kažanegra-Franović sa bendom „Crveno i crno“, Igor Lazić – Niggor i Klappa Who See, koju čine Dejan Dedović – Dedduh i Mario Đorđević – Noyz. Organizator koncerta je TO Kotor.

Godinu na izmaku obilježio je rekordan broj koncertnih sadržaja tokom kojih su nastupila neka od najvećih imena svjetske, regionalne i domaće klasične, jazz, pop i rock muzike, brojne klape, orkestri i manji instrumentalni sastavi, horovi i solisti, zahvlajujući čemu je širom Balkana Kotor prepoznat kao grad dobre muzike, a srazmjerno odnosu broja stanovnika i koncertnih dešavanja ujedno i najveća koncertna pozornica u regionu.

Stoga će nastupi u završnici godine pripasti kotorskim muzičarima čiji rad regionalna publika prati više od deceniju. Publika na Trgu od oružja imaće priliku da premijerno čuje bogat repertoar, jer su muzičari najavili premijerna izvođenja i brojna iznenađenja, poručuju iz TO Kotor.

Inače, već četvrtu godinu, kompanija Luštica Development sponzor je programa manifestacije “Od Božića do Božića” od 23. decembra do 8. januara 2019. godine. Genralni sponzor je dočeka Dječje Nove godine, 30. decembra.

“Saradnja sa NVO Karampana, koja je jedan od organizatora programa, posebna je čast i predstavnici kompanije uvijek sa zadovoljstvom prisustvuju i podržavaju bogat novogodišnji program Kotora, a sa naročitom pažnjom ispratimo Dječju Novu godinu, koja donese najglasnije radovanje, izmami najiskrenije osmjehe i na najvjerodostojniji način predstavlja ulazak u predstojeću kalendarsku godinu sa onima koji su naša budućnost” – kazala je Slavica Milić iz marketinga Luštica Bay.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code