U Kumboru počela izgradnja 45 hiljada eura vrijedne kapele

U Kumboru počela izgradnja 45 hiljada eura vrijedne kapele

6
Podijeli

Nakon što je više puta ulazila u godišnji program kapitalnih investicija Mjesne zajednice, počela je gradnja kapele u Kumboru. To je zajednička investicija ove MZ i Crkvene opštine Kumbor. Mada, sredstva od 45 hiljada eura odobrena su iz budžeta Opštine Herceg Novi, kaže nam predsjednik MZ, Milan Bošković.

– Dobra saradnja između Crkvene opštine Kumbor i MZ Kumbor rezultirala je da radovi počnu prije turističke sezone. Rukovodstvo MZ i Opštine imaju takođe dobru saradnju. S obzirom da radovi nisu u priobalnoj zoni, na inicijativu MZ Kumbor i uz odobrenje predsjednika Opštine, Stevana Katića, pribavljena je dozvola za rad tokom cijele godine – ističe Bošković.

Picerija i restoran

On očekuje da će biti nastavljen dobar odnos sa lokalnom upravom i oko drugih neophodnih kapitalnih infrastrukturnih projekata Kumbora, kome predstoji turistički razvoj zahvaljujući luksuznom kompleksu Porto Novi.

– Izgradnjom kapele nastavlja se sa rješavanjem pitanja koja su mještani Kumbora i predstavnici Mjesne zajednice predočili kao prioritetna tokom posjete čelnika lokalne uprave ovom mjestu. U proteklom periodu završeno je uređenje priobalnog puta –  asfaltiranje, sanacija parapeta i javne rasvjete, a drugo važno pitanje biće riješeno izgradnjom kapele – saopštili su lokalne uprave.

6 Komentari

 1. Ubjedljivo najgori sastav odbor mjesne zajednice, ubjedljivo! Prošli odbor je bio odličan, i da nadje sredstva i da ih potroši na uredjenje mjesta. Za malo vremena je dosta toga uradjeno. Šteta svtvarno što im nije dopušteno da završe mandat.

  8
  4
 2. Lako je bilo predhodnoj garnituri oblagat kamenom i šminkat mjesto kad je Gojko Vujinovic ostavio pare na racun.E pa bolje da su poceli kapelu pa bi je danas ovi završavali. Okle ovi zajedljivi komentari nije mi jasno.
  Bilo bi dobro da se ne radi nista kako bi se skupilo malo para pa da opet dodju na vlast oni što znaju dobro potrošit.

  10
  4
 3. A lako vam je pjevat borbene kad je onaj mali Crnogorcevic odradio svu potrebnu dokumentaciju!
  Trebali ste to poslije sezone a sad da spremite za sezonu nesto.
  Al sta ocekivati od Zarka Boskovica, glavnog u mjesnu zajednicu!

  9
  7
 4. Odakle parapeti u kumboru ? Kako mozete sanirati nesto sto ne postoji ?
  Ko je predsjednik mjesne zajednice ? Milan ili Zarko Boskovic ?
  Sta ste uradili da sredite Kumbor za sezonu ? Kapela je mogla i posle sezone , necemo turiste docekivati u kapeli !

  14
  8

Ostavite komentar

*

code