Početna Društvo U Lazure Hotel & Marina saznajte sve o Reikiju – životnoj energiji...

U Lazure Hotel & Marina saznajte sve o Reikiju – životnoj energiji i njenom usmjeravanju

4

Besplatno – informativno Reiki predavanje, o osnovama ove drevne metode za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, biće priređeno sjutra, 5. juna, u 19 h, u Lazure Hotel & Marina u Meljinama.

Posjetioci će imati priliku da se informišu i o sertifikovanim obukama Reiki metode, gdje se može dosegnuti nivo Reiki praktičara već u nedjelju 9. juna.

Picerija i restoran

Sertifikovani master učitelj Reikija Dejan Petrović objasniće metode iscjeljivanja tehnikama tradicionalne medicine, koju je priznala Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i mnoge zdravstvene institucije u svijetu. Reikijem se naziva univerzalna životna energija koja teče oko nas i u nama i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu iscjeljenja i harmonizacije čitavog našeg bića i života. Reiki učitelj Dejan Petrović objašnjava:

„Kao što imamo fizičko tijelo, arterije i organe, tako imamo i energetsko tijelo i energetske kanale. Sve što je potrebno je da osvijestimo i iskoristimo taj potencijal. Reiki metoda nam omogućava da kanališemo pozitivnu energiju, da bismo doveli svoj život u balans.“

U nizu dobrobiti reiki metode izdvaja se oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata i postizanje ciljeva.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovani mogu potvrditi  prisustvo na: infomne@nlpenergyhouse.com.

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code