U MAJU OBUKA ZA SPASIOCE U SUTOMORU

U MAJU OBUKA ZA SPASIOCE U SUTOMORU

134
0
Podijeli

Nastavni Centar za obuku spasilaca na vodi Crvenog Krsta, Dom solidarnosti u Sutomoru organizovaće tri sedmodnevna kursa za obuku spasilaca u maju i jedan u junu.

Iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, pojašnjavaju da je maksimalni broj kandidata na kursu 30, a minimum je 15 – 20 kandidata.
Kandidati su dužni da se prijave nastavnom Centru najkasnije 5 dana prije početka kursa i svaki mora prisustvovati svim predavanjima i vježbama, jer u protivnom neće biti u mogućnosti da polaže završni ispit i dobije licencu.
Prije početka kursa, kandidat mora uspješno da završi provjeru sposobnosti, a nakon završenog kursa da uspješno položi završni ispit. Cijena kursa je 220 eura za svakog kandidata i obuhvata: kotizaciju, prva provjera od 10€ i završni ispit od 20€, članarinu za 2014. godinu u iznosu od 50€, smještaj i ishranu u Nastavnom centru u iznosu od 140 €. Cijena lične opreme spasioca iznosi 50€ (uniforma: 2 majice, šorts, kapa), pištaljka, traka za telefon, dvogled, štoperica.
Svi kursevi biće održani u nastavnom Centru za obuku spasilaca na vodi Crvenog Krsta, Dom solidarnosti u Sutomoru. Prvi kurs će započeti 1.maja kada će se održati i provjera sposobnosti kandidata, drugi 12.maja, treći 30.maja i četvrti 17.juna.
Takođe od 9. marta do 17. juna biće organizovano ovjeravanje licenci spasilaca za 2014. godinu na bazenu Dragan Trifunović u Budvi, kao i u nastavnom Centru u Sutomoru.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code