U MEDITERNASKI ZADRVSTVENI CENTAR STIGLA PRVA GRUPA HOLANĐANA

U MEDITERNASKI ZADRVSTVENI CENTAR STIGLA PRVA GRUPA HOLANĐANA

150
0
Podijeli

Završeno je renoviranju jednog dijela kapaciteta u II fazi Instituta i juče je u ovaj objekat stigla prva grupa holandskih gostiju, njih 30-ak, koji već tradicionalno u ovom zdravstveno-hotelskom kompleksu najavljuju početak sezone – rekla je za Radio Jadran v.d. direktorka marketinga i prodaje Instituta Ana Valentić.

Od sada pa do polovine maja, svakog utorka će pristizati grupe Holanđana, koji će u Institutu boraviti u prosjeku 17 dana, kazale je ona.
Naredne dvije nedjelje, tačnije do otvaranja I faze Instituta što je planirano za 7. april, nastavljaju se intenzivni radovi na renoviranju ovog objekta. Dugogodišnji gosti hotela Centar Igalo, koji je trenutno u fazi renoviranja, i ove godine će svoj odmor provesti u Igalu. Naime, određeni dio njihovih stalnih gostiju opredjelio se da do otvaranja hotela Centar Igalo koristiti usluge objekta I faze Instituta Igalo. Zahvaljujući ovoj činjenici očekuje se znatno veći broj gostiju od prošlogodišnjeg, očekuju iz menadžmenta Instituta.
Ona podsjeća i na renoviranje Institutove agencije “Inig” koja se nalazi u prizemlju solitera I faze Instituta.
U novom ruhu agencija će u ulozi subagenta proširiti postojeću ponudu prodaje avio karata i izleta, na prodaju mnogobrojnih atraktivnih aranžmana. Takođe planiramo da nudimo i rent a car usluge, najvila je Valetnić.

Picerija i restoran

INSTITUT NA NAJVEĆEM SAJMU TURIZMA U GETEBORGU
Predstavnici Instituta su od 20. do 23. marta posjetili sajam turizma u Geteborgu gdje su intenzivirali saradnju sa postojećim partnerima i održali sastanke s više potencijalnih partnera, pretežno sa turoperatorima koji već rade putovanja u Crnu Goru i u Hrvatsku.
Osnovni proizvod Instituta Igalo, terapijski tretmani su im izuzetno interesantni, kaže Valntićka.
Međutim, evidentan je i porast interesovanja za laganije preventivne programe u smislu kombinacije brige za zdravljem i upoznavanja Crne Gore i okruženja kroz izletničke programe.
Početkom aprila, predstavnici Instituta će posjetiti Međunarodni sajam turizma u Sankt Peterburgu i održati prezentaciju Instituta na Skupu savjeta direktora državnih zdravstvenih ustanova iz tog okruga.
Valentićka kaže da je za njih učešće na ovom savjetovanju od posebnog značaja jer su u pitanju učesnici koji su u neposrednom kontaktu s potencijalnim pacijentima kojima preporučuju mjesto za dalju rehabilitaciju i liječenje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code