Početna Sport U Meljinama bućarski turnir sa 8 ekipa iz Crne Gore, Srbije i...

U Meljinama bućarski turnir sa 8 ekipa iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske

0

Ekipa Maina iz Budve zauzela je I mjesto u disciplini trojke na II Međunarodnom bućarskom turniru koji je povodom Dana opštine Herceg Novi organizovan proteklog vikenda na terenima BK Meljine, koji je bio i organizator. Drugo mjesto pripalo je ekipi Sombora, a treće hrvatskom Radiši.

Foto: BK Meljine

U disciplini precizno izbijanje, I mjesto osvojila je ekipa domaćina BK Meljine, druga je bila ekipa Vala, a treći hrvatski Radiša. Sabiranjem bodova iz te dvije discipline, konačan plasman je sljedeći: 1.Maini, 2.Sombor, 3.Radiša, 4.Meljine, 5.Palma, 6.Val, 7.Altina I 8.Vrućica.

U revijalnom djelu u dvije discipline pobjednici su bili Đoko Zvicer iz Palme u bliženju, te Nenad Kovačević iz Sombora u gađanju bulina. Nakon završetka turnira, uručene su medalje i pehari najboljima, ali i svim učesnicima.

Turnir je organizovan uz poštovanje epidemioloških mjera NKT.

“Uprkos lošoj situaciji i pandemiji korona virusa koja je blokirala gotovo čitav svijet, na našem terenu okupilo se osam ekipa iz naše i zemalja okruženja. Osim najboljih crnogorskih ekpia, šampiona države ekipe Maina iz Budve, vicešampiona Palme iz Tivta, te ekipa iz našeg grada Vala i domaćina Meljina, učestvovale su još ekipe Altine iz Beograda, Sombora, hrvatskog Radiše iz Čitluka i ekipe Gornja vrućica sa Pelješca. Naš utisak je da smo i ovaj turnir organizovali na visokom nivou, kako igrački tako i u ostalim stvarima i pored lošeg vremena u kome je turnir organizovan. Svi učesnici su napustili naš grad zadovoljni, u želji da se i sljedeće godine okupimo na istom mjestu”, poručili su organizatori.

Turnir je u ime Sekretarijata za sport i društvene djelatnosti Opštine Herceg Novi otvorila Andrijana-Ana Kovačević.

Boćarski klub Meljine zahvalio je sponzorima koji su pomogli organizaciju turnira i generalnom pokrovitelju turnira Opštini Herceg Novi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code