U MELJINAMA PROVJERA ZDRAVLJA ZA JEDAN DAN

U MELJINAMA PROVJERA ZDRAVLJA ZA JEDAN DAN

0
Podijeli

bolnicameljineOsim što smo tokom ovih ljetnjih mjeseci zbog visokih temperature brinuli da ne dobijemo sunčanicu, da ne pregorimo, ne “zakačimo” kakav stomačni virus, briga o zdravlju  bila je u drugom planu.

Vrijeme odmora bilo je upravo rezervisano za bezbrižnost i opuštanje, možda i uz malo više pića i ne baš zdrave fast food hrane,  specijaliteta sa uličnih roštilja….

Picerija i restoran

– Zato je vrijeme da obavimo komplentan pregled i pokušamo da saniramo ono što smo loše činili svom zdravlju – podsjećaju iz menadžmenta Opšte priovatne bolnice Meljine.

– Za jedan dan u Meljinama možete, ako se najavite dan ranije, dobiti potpune laboratorijske nalaze, ali i ne samo to. Ovdje ćemo obaviti i rentgen srca i pluća – kaže za Rdaio Jadran direktorka medicine Opšte privatne bolnice Meljine, dr Bruna Lončarević.

Ona dodaje da  u jednom danu žene mogu obaviti i kompletan ginekološki pregled, kao i ultra zvuk dojki, a za muškarce organizuju posjetu hirurgu, ako to pacijent želi.

– Za jedan dan u našoj  bolnici dobićete potpune dijagnostičke analize vašeg zdravlja, kao i preporuke kako se ponašati i koristiti  terapije, ako ima potrebe – tvrdi dr.Lončarević.

Cijena pregleda za žene je 170 eura a za mušakrce oko 130 eura. Zakazivanje je dan ranije na  tel. 031 640 989

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code