Početna Društvo U MZ Kumbor slobodan prostor za kozmetičko-frizerski spa salon

U MZ Kumbor slobodan prostor za kozmetičko-frizerski spa salon

1

Mjesna zajednica Kumbor objavila je Javni poziv za davanje u zakup dijela poslovnog prostora u svojini MZ Kumbor, na period od 3 godine, sa mogućnošću produženja.

Lokacija, površine 68 m2, daje se u zakup radiotvaranja kozmetičko-frizerskog SPA studija. Početna cijena zakupa iznosi 420 eura mjesečno. Zainteresovana lica mogu obaviti uvid u poslovni prostor u Kumboru svakog radnog dana od 7-15 h sa sekretarom MZ Kumbor.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 400 eura na žiro račun MZ Kumbor: 510-6166-69, uz napomenu da se uplata obavlja na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“. Rok za podnošenje ponuda je 8 dana od objavljivanja javnog poziva, zaključno sa 03.06.2020.godine, do 14 časova.

Javno nadmetanje – aukcija održaće se narednog radnog dana, 4.juna u 11 časova u prizemlju Doma kulture u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika. Nadmetanje će voditi Komisija koju je imenovao predsjednik MZ Kumbor. Registracija učesnika obavće se 4.juna u kancelariji MZ Kumbor u 10 časova.

Bliža obavještenja na telefon: 031-684-800 ili neposredno u kancelariji MZ Kumbor od 07-15h.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code