Početna Oko nas Kotor U nedjelju 8. septembra, 8. Bokeški triatlon, Perast 2019.

U nedjelju 8. septembra, 8. Bokeški triatlon, Perast 2019.

0

U Perastu će osmi put, u nedjelju, biti održan Bokeški triatlon Perast 2019. u Sprint triatlon disciplini (750m plivanja, 20 km biciklizma, 5 km trčanja). Trka je međunarodnog karaktera, ujedno je i prvenstvo Crne Gore u disciplini Sprint triatlon.

U fenomenalnom ambijentu Perasta i Boke Kotorske, organizatori iz TK Kotor, najavljuju okupljanje oko 120 učesnika/ca sa svim uslovima koji zadovoljavaju jednu ovakvu visoko rangiranu manifestaciju, kako kažu, bitnu za Kotor, bitnu za podizanje svijesti mladih, za buđenje uspavanog naroda i skretanje pažnje sa svakodnevnih hipnotizirajućih tema…

Zbog odžavanja ove manifestacije, na relaciji magistralnog puta od Oravca do Perasta doći do privremene obustave saobraćaja 8. septembra, od 9 – 10:30 sati kao i na relaciji puta Perast – priobalni put – do izlaza ka Risnu u vremenu od 9 – 12 sati.

Iz TK Kotor mole vozače da ukoliko planiraju prolazak ovim dionicama puta ka centralnom djelu naše države, da to urade mimo ovog termina ili alternativnim putevima preko raskrsnice u Lipcima ili preko trajekta na Lepetanima. O događaju su obavješteni: Uprava policije, AMSCG, CrnaGoraPut, Inspekcija za puteve.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code