U nedjelju “Pozdrav gradu”: Učestvuje 40 nevladinih organizacija

U nedjelju “Pozdrav gradu”: Učestvuje 40 nevladinih organizacija

1612
8
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_herceg_novi_i_igalo_anSekretarijat za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu, u saradnji sa nevladinim organizacijama Herceg Novog, organizuje u nedjelju, 20. decembra, niz aktivnosti pod nazivom “Pozdrav gradu”.
Građanima će biti predstavljene djelatnosti nevladinog sektora.
U Parku Boka, od 11 do 14 sati, planirano je kićenje malih borova, trka Djeda Mrazova, radionice za izradu ukrasa za jelku, čestitki i pisanje pisama Djeda Mrazu. U ovom djelu programa učestvovaće organizacije koje se bave edukacijom, ekologijom, djecom i mladima, ali i Moto Mrazevi – Djeda Mrazevi koji tradicionalno za vrijeme praznika nose poklone djeci u Dječijem domu “Mladost”. Oko 100 Djeda Mrazova na motorima će ove godine na svom putu do Bijele prvi put imati defile od Igala do Dvorane Park.
Dio programa koji se odnosi na izložbu radova i prezentaciju proizvoda ili usluga, održaće se u foajeu Dvorane Park, od 11 do 18 sati. Na istom mjestu u 18 sati planiran je kulturno-umjetnički program. Ulaz je slobodan, a učestvovaće nevladine organizacije “Lira”, “Avenir” i “Zrak sunca”, kulturno umjetnička društva “Igalo”, “Ilija Kišić” i “Sloga”, kao i Kulturno-sportski centar “Diano” i Umjetnički centar “As”.
U programu će učestvovati oko 40 nevladinih organizacija sa teritorije grada. Poziv za učešće upućen je i Volonterskom klubu JUSMŠ “Ivan Goran Kovačić”, a kao gosti su pozvani štićenici Dječjeg doma “Mladost”, saopšteno je iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu.
Pozivaju sve roditelje i djecu da dođu na druženje u nedelju, učestvuju u nekoj od aktivnosti, posjete izložbu ili prisustvuju kulturno-umjetničkom programu.

8 Komentari

  1. Hvala svima u ime nvo da se ne imenujem i ne odvajam od ostalih mada svi mislimo slično,podrška i opštine i medija znači puno.Pravo je zadovoljstvo raditi u zajedništvu i upoznati ljude i njihove ideje.Nama puno znači ovaj događaj jer smo se ujedinili i pokazaćemo snagu i sve ono što radimo, pa će i naš rad onda podržati građani i priključiti nam se.Ono što je najbitnije je da nema laži,nema odvajanja,nema privilegovanih bez osnova nego smo svi isti.Ako nas je ta opština do sad razjedinjavala, sad nas je ujedinila i to nepolitički.Pomozi Bože i podrži.Dođite u nedelju stvarno smo se potrudili.
    0    0
  2. Prelijepa ideja. Jedva cekam da se svi okupimo. Divno je sto se ovakva manifestacija odrzava i u nasem gradu. Ko god da se ovoga sjetio, cestitam mu na tome.
    0    0

Ostavite komentar

*

code