Početna Turizam U novom sjaju doček Dječije Nove godine u Tivtu

U novom sjaju doček Dječije Nove godine u Tivtu

0

Tradicionalna manifestacija “Doček Dječije Nove godine”, koju organizuje TO Tivat biće održana 30. decembra, a ove godine poprima novi sjaj.

– Za naše najmlađe i najslađe goste pripremili smo brojna iznenađenja: predstavu pod nazivom “Začarani Djeda Mraz”, pantomimičare, Face painting, Klovn modeling, Djeda Mraz balon show, Djeda Mraza na štulama, kao i performere koji će neodoljivim izvođenjem zabavljati sve posjetioce, velike i male na gradskoj rivi Pine – navode organizatori i pozivaju svu djecu, kao i njihove roditelje da im se pridruže da zajedno proslave Dječju Novu godinu.

Picerija i restoran

Program će početi u 10 časova, uz lokalne plesne klubove: Modest, Enigmu i Bellissimu, sa brojnim koreografijama, praćeni muzikom resident DJ Mallexa, koji će se ovim povodom posebno potruditi i prirediti pravu dječju žurku. Nakon zabavnog programa, Djeda Mraz će podijeliti poklone  dječici, a za poklone se pobrinula kompanija “Polar Clean” iz Tivta.

Odrasli će iste večeri moći da uživaju u nastavku redovnog novogodišnjeg programa koji će početi u 21 h, uz lokalni bend Light under the black mountain i Danijela Alibabića.

Cjelokupan novogodišnji program u Tivtu imaće humaniratni karakter. Na gradskoj rivi Pine od 25. decembra do 8. januara biće izložena kutija za dobrovoljni prilog. Iz TO Tivat pozivaju sve ljude otvorenog srca da se priključe prikupljanju sredstava, koja će 8. januara 2018. godine biti proslijeđena Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama i poslužiti za druge humanitarne svrhe.

– Uživajte u bogatom i raznovrsnom dnevnom i večernjem programu za sve ukuse i uzraste, uz kućice dekorisane u novogodišnjem ruhu, gastro delicije i suvenirsku ponudu na Gradskoj rivi Pine – poručuju uz dobrodošlicu iz tivatske Turističke organizacije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code