Početna Izdvojeno U Novom u privtanom smještaju skoro 500 gostiju

U Novom u privtanom smještaju skoro 500 gostiju

2

Novogodišnji i božićni praznici, bez programa, uz epidemiološke mjere, loše vrijeme, očekivano nijesu privukli turiste u Herceg Novi. Ipak, prema posljednjim podacima Turističke organizacije u ovom gradu borave 542 prijavljena gosta. To je za 58% lošija posjeta u odnosu na prošlogodišnju u uporednom periodu.

Herceg Novi

Prednjače strani gosti kojih je 533, dok je samo 9 domaćih.

Najviše je gostiju u privatnom smještaju,kojeg koristi 494 gostiju, dok je u hotelima 48 posjetilaca.

Otvoreno je i dalje 13, uglavnom, manjih hotelskih zdanja i motela: Plaža, vila Aleksanadar, Lighthouse, Azzuri, Kukoljac, motel Pavlović, Play, Casa del mare Mediterraneo, Vojvodina, Novi, Olimpija plus, vila Margot, mali hotel Elena, ACD, Katunjanin.

2 Komentari

  1. Legalno izdajem apartmane od prvog dana i uredno placam porez drzavi. Medjutim nakon sto sam saznao da Apartmani Sloga iz Bijele, vlasnistvo novog predsjednika Crne Gore, Zdravka Krivokapica se takodje izdavalo godinama unazad i to bez legalizacije izdavanja smestaja u HN a shodno Zakonu o turizmu. Porez nije veliki sto govori onda o njemu samom jako puno.

    Ne bi ovo pisao da se nijesam setio 2017 kada mi je dosla turisticki inspektor, zena koja je nastanjena u Bijeloj ( njeno ime i prezime i telefon mi je dao tacne podatke), a po mom secanju radi se o osobi koja je takodje izdavala svoje porodicne apartmane. Eto kako malo treba pa da istina izadje na videlo. “Novopecena inepktorka” nije nista nasla nezakonito, posedujem njene zabeleske kao i njeno ime i prezime.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code