U OBRAČUNU U NOĆNOM KLUBU U IGALU NOŽEM TEŠKO POVRIJEĐEN KOTORANIN

U OBRAČUNU U NOĆNOM KLUBU U IGALU NOŽEM TEŠKO POVRIJEĐEN KOTORANIN

78
0
Podijeli

casa igaloU noćnom klubu “Casa” u Igalu u ranim jutrarnjim časovima je došlo do obračuna u kojem je teško povrijđen 23-godišnji Nikola Vrbica iz Kotora.
– Mladić je u teškom stanju doveden jutros u 4 h, pružena mu je hitna pomoć, zaustavljeno krvarenje. Od 8 h jutros je u operacionoj sali. Zadobio je teške povrede grudnog koša – kaže za Radio Jadran direktorka medicine Opšte privatne bolnice Meljine dr Olivera Elez. Iz bolnice su apelovali na sve davaoce krvi grupe B negativna da se jave Odjeljenju za transfuziju krvi u ovoj bolnici, što je hitnije moguće. Obezbjeđene su dvije doze, ali ovo je rijetka krvna grupa i vjerovatno će biti neophodno još krvi grupe B negativna.
Načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi, Miloš Vučinić za naš radio je kratko potvrdio da je bilo incidenta protekle noći, ali zbog istrage koja je u toku nije mogao da nam daje detaljnije informacije, navodeći da će se nakon završene istrage medijima obratiti saopštenjem.
“Bio je jedan incident, ali je istraga je u toku, tako da dok ne završimo posao, ne možemo dati nikakve podatke. Kad sve bude gotovo imaćemo zvanično saopštenje”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code