Početna Sport U odbojci na pijesku Zeleničani dominirali u muškoj konkurenciji

U odbojci na pijesku Zeleničani dominirali u muškoj konkurenciji

1

Hercegnovska, tačnije zelenička, ekipa Moćni rendžeri, u sastavu Milan Dakić i Nemanja Milošević, pobjednik je turnira u odbojci na pijesku, na terenu Sportskog centra Igalo.

Dakić i Milošević su u finalu, rezultatom 2:0 (21:10 ; 21:16) savladali, takođe zeleničku ekipu, Palos Verdas, za koju su nastupili Igor Ogurlić i Špiro Vučković.

Picerija i restoran

Na drugom državnom turniru u odbojci na pijesku ove sezone, a prvom u Herceg Novom, treće mjesto su osvojili Goran Gojković i Marko Golubić savladavši Branislava Stevića i Miodraga Dašića, takođe rezultatom 2:0 (21:16 ; 23:21).

Na turniru je prikazana odlična odbojka, a svi učesnici su zadovoljni organizacijom, kvalitetom i uređenim terenom za igru.
Poslije zvaničnih mečeva, juče kada su igarle žene, organizovane su i revijalne utakmice u kojima su nastupile djevojčice i dječaci, ali i veterani.

Turnir u Sportskom centru Igalo je dio projekta “Raširimo mrežu” koji je pokrenuo Odbojkaški savez Crne Gore radi stvaranja infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku. Projekat “Raširimo mrežu” su obezbijedili Svjetska odbojkaška federacija FIVB i Evropska odbojkaška federacije CEV, a podršku je dalo i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Generalni sponzor turnira je hotel „Play“, a pokrovitelji Odbojkaški savez Crne Gore, Opština Herceg Novi, Sportski centar Igalo.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code