U petak Rambov koncert na tvrđavi Forte Mare

U petak Rambov koncert na tvrđavi Forte Mare

1650
5
Podijeli

Poznati novski muzičar, Svjetski kilo car Rambo Amadeus i njegov sastav Two Winettous upriličiće za Novljane i goste koncert, sjutra veče na tvrđavi Forte Mare.

rambo forte mareBiće to njegov prvi koncert na čuvenoj kuli. Nakon koncerata na bazenu Jadran na Škveru i u Pivnici prošlog ljeta, u razgovoru za Radio Jadran, Rambo kaže da je imao želju da nastupi na kuli na kojoj nikada nije svirao, dodajući u svom maniru: “A i nekako mi je nausput”.

Picerija i restoran

Koncert je dio turneje koju Rambo sa bendom ovih dana radi po zemljama regiona, pa će tako nastupiti večeras na otvaranju Lake festa u Nikšiću, a nakon sjutrašnjeg koncerta, bend putuje za Sarajevo.

Koncert je, osim dobre svirke, zamišljen kao “jedno veselo veče”, koje bi trebalo da bude zanimljivo najprije Novljanima, jer radi na tome da mu koncert i ove godine otvori novski oriđinal Mišel Ogurlić. Osim njega, na sceni kule nastupiće Rambove kolege iz Novoga, uz koje je stasavao kao muzičar:

“Nadam se da ćemo nać našeg Miša da nam otvori koncert, jer njegove spektakularne najave se uvijek prepričavaju. Međutim, osim njega, odlučio sam da nam se pridruže i kolege iz Herceg Novog – Peco Kraljević koji će otpjevati jednu pjesmu, kao i blues gitarista Goran Hinić, naročito on, sa njim sam dugo i svirao”, najavljuje Rambo.

Kad je riječ o repertoaru, Rambo nije želio da otkriva detalje, navodeći kratko da je riječ o kompozicijama koje je pripremio za Jazz festival u Makarskoj, jer, kako je kazao, želi da publika osjeti i čuje novi pristup i novi zvuk koji je pripremio za festival.

Početak koncerta najavljen je za 22.30 h, a cijena ulaznice je 10 eura.

 

5 Komentari

  1. Nasem Toniju svaka cast.Kada god igdje zazeli treba mu dati prostor.Ali ko je i za koliko novca za grad dao osvjedocenom neprijatelju drzave da 2 dana tambura po Kanli kuli,da dovede 2 kamiona pica,proda ih sa ortacima,pokupi pare,i onda peva tamo daleko kraj mora tamo je herceg novi tamo je srbija.Nemojte da ne objavite ovaj komentar,imacemo problem.Ostali su kupljeni,vi jos niste.Koliko para je uzeo grad od velike zvijezde bugarceta koji bi trebao da pjeva u guci i lajkovcu,pitanje je i za herceg fest i za TO.
    0    0
  2. Priča se da se bune sa Škvera da će im ugroziti program i da će gosti biti uskraćeni notama iz lokala koji preferiraju druge note. Rambova odmazda za Bosiljčića i ostale kulturne… samo pojačajte!
    0    0

Ostavite komentar

*

code