Početna Kultura U ponedjeljak besplatan ulaz u Gradski muzej

U ponedjeljak besplatan ulaz u Gradski muzej

23

U okviru programa „Novi horizonti – oktobarski dani 2019“ povodom Dana opštine Herceg Novi, iz JU “Gradski muzej Mirko Komnenović i galerija Josip Bepo Benković“ obavještavaju zainteresovane posjetioce da će u ponedjeljak 28. oktobra 2019. godine ulaz u Gradski muzej Mirko Komnenović biti besplatan za sve posjetioce.

Muzej će u ponedjeljak 28.oktobra 2019.godine biti otvoren za posjetioce od 08.00 h do 18.00 h, po uobičajenom zimskom radnom vremenu.

23 Komentari

 1. Kada vidiš nekoga iz Muzeja kako ide pjacom sa fasciklom ispod pazuha brzo mu se skloni sa puta. On ima neki mnogo važan posao da obavi…
  Da se ja pitam dao bih Kinezima Muzej da ga srede. Kinezi su u jednoj željezari rašćerali silne šetače fascikala…

  4
  2
 2. Postoji li još neka javna ustanova u Novom u kojoj zaposleni mogu bez brige da puše na radnom mjestu kao ovi u Muzeju? Ali, u redu – ako Muzej izgori u požaru Novljani snose kolektivnu odgovornost. Svi to vide a niko im ne brani pušenje! Čak je na ogradi prema moru nekoliko tabli sa natpisima “Zabranjeno bacati opuške preko ograde”. Puše zaposleni, puše posjetioci… Balkan ostaje Balkan.

 3. Eto Novljani prilike da otidjete u muzej i vidite jedno prelijepo mjesto sa prelijepim i ljubaznim ljudima koji ce vas srdacno dočekati i sprovesti kroz istoriju.Otidjite Novljani i uvjerite se da to nije tamo nikakav nerad,vec jedan predobar rad ljudi koji vole svoj posao i koji su 90% zasluzni sto to zdanje izgleda ovako kako izgleda.I prestanite da ih pljujete,jer ni jedan osnov za to nemate.Mrznja i zloba su nesto drugo,to je za lijecenje!

  17
  16

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code