Početna Društvo U prvoj sedmici u Herceg Novom zaražen jedan đak i vaspitačica

U prvoj sedmici u Herceg Novom zaražen jedan đak i vaspitačica

3

Prema zvaničnoj statistici sa sajta covid19 i obrazovanje, tokom prve sedmice nastavne godine, odnosno od 1 do 3. septembra, u novskim školama i vrtiću, prijavljeno je da je jedno dijete osnovnoškolskog uzrasta oboljelo od korona virusa i jedna vaspitačica.

Kako je naznačeno na sajtu JPU „Naša radost“ pohađa 1 127 mališana, a zaposlenih je 61, prijavljen je jedan slučaj novooboljelih od korona virusa među zaposlenima i jedan zaposleni je prije početka nove školske godine bio zaražen. Nema zaražene djece.

U osnovnim školama ima jedno novooboljelo dijete I jedno koje je prije početka školske godine oboljelo, a nema oboljelih nastavnika. U samoizolaciji je 10 đaka i jedan nastavnik. Škole pohađa 3 105 djece i 211 zaposlenih.

U srednjoj školi od 935 učenika i 85 zaposlenih, nema novooboljelih.

Na kraju svake sedmice vaspitno-obrazovne ustanove šalju izvještaj o broju oboljelih i onih koji su u samoizolaciji Institutu za javno zdravlje CG i Ministarstvu zdravlja.

3 Komentari

  1. Ne dajte djecu ni da testiraju a kamoli vakcinišu. Poslušajte intelektualce profesionalce koji to govore. Uključite sopstveni mozak i shvatite da je i pored haranja ove zarazne bolesti u periodu od godinu i po dana, u svijetu umrlo manje ljudi nego što inače umire od gripa. Ne treba više ništa da znate. Osim možda da je ova vrsta vakcine EKSPERIMENTALNA i da je do sada NIKADA nisu pravili, te da je jako OPASNO da u sebe unosite DNK neke druge osobe, a koji je sadržan u fetusima umrlih beba. Kada unesete tudji DNK budite sigurni da će tijelo reagovati, odmah ili kasnije, svejedno je. Znajte i da taj odgovor može da stvori kancer ili neku modernu autoimunu bolest i stvarno vas ubije.

    2
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code